Ce îți aduce ghinion în funcție de zodia ta

In viata, se spune ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, lucru care se aplica si atunci cand ne confruntam cu situatii dificile sau cand suntem loviti de ghinion.

Tot ce facem se reflecta asupra noastra, iar de multe ori intamplarile nefaste nu sunt intamplatoare. Foarte multe persoane incearca sa evite gesturile sau obiceiurile care le atrag ghinion, insa multe dintre ele sunt interpretate gresit.

Astrele au si ele un cuvant de spus in ceea ce priveste ghinionul sau norocul. Asadar, in functie de zodia in care te-ai nascut, poti afla care sunt obiceiurile care iti aduc ghinion.

Berbec
Berbecii au tendinta sa spuna “nu” la tot ceea ce e nou, iar atunci cand nu le convine ceva, isi incruciseaza bratele si nu accepta si alte opinii. In plus, foarte multe persoane nascute in aceasta zodie au tendinta sa pronunte cuvinte cu rezonanta negativa. Toate aceste obiceiuri nu vor face altceva decat sa le atraga acestor nativi numai ghinioane.

Taur
Taurii au prostul obicei sa-si formeze tot felul de obsesii pentru persoane sau lucruri de valoare si astfel nu mai sunt capabili sa vada altceva in fata ochilor. Se incapataneaza foarte repede, pica usor pe ganduri si au tendinta sa priveasca totul intr-un mod negativ, ceea ce le va atrage numai ghinioane in viata. Acesti nativi trebuie sa invete sa se bucure de moment si sa recunoasca atunci cand comit greseli.

Gemeni
Gemenii au obiceiul sa minta foarte des sau sa gaseasca tot felul de scuze atunci cand trebuie sa treaca la lucruri mai serioase. Totodata, ei au tendinta sa-si formeze anumite fixatii si renunta cu greu la anumite obiceiuri de zi cu zi. Sunt tipicari si tocmai aceste lucruri ii va face sa atraga foarte mult ghinion in viata lor.

Rac
Persoanele nascute in zodia Rac sunt foarte deschise si sociabile, lucru care le va ajuta sa se faca placute in aproape orice mediu. Cu toate acestea, unele dintre ele au tendinta sa se gandeasca prea mult asupra unor probleme si risca sa pice in butoiul cu melancolie. Totodata, atunci cand pica pe ganduri si obisnuiesc sa-si sprijine barbia in podul palmei, aceste persoane vor atrage numai ghinioane asupra lor.

Leu
Nu e de mirare ca persoanele nascute in aceasta zodie o duc foarte bine. In general, obiceiurile acestor nativi le aduc numai lucruri pozitive. Totusi, un obicei pe care il au si le aduc ghinion este acela ca obisnuiesc sa se intoarca din drum sau sa repete la nesfarsit anumite teorii in speranta ca ceva se va schimba.

Fecioara
Fecioarele sunt persoane foarte norocoase in general, insa felul lor de a fi le atrage ghinion. Atunci cand le e lumea mai draga, aceste persoane intra numai in belele si sunt atrase de situatii incurcate. Totodata, au obiceiul sa clipeasca foarte des atunci cand se simt vinovate de ceva, ceea ce le poate da de gol si le poate atrage cateva ghinioane.

Balanta
Balantele nu au defecte si nici obiceiuri proaste, dar acest lucru nu inseamna ca sunt ferite de ghinioane. Tocmai felul lor de a fi le aduce uneori in situatii incurcate. Sunt sincere si directe si aceste lucruri nu sunt vazute foarte bine de catre toata lumea, ceea ce le poate aduce probleme in anumite medii.

Scorpion
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte curioase si au obiceiul sa puna foarte multe intrebari, chiar si atunci cand nu e cazul. Acest comportament le poate aduce foarte multe ghinioane. Totodata, femeile Scorpion au tendinta sa creada prea mult in superstitii, lucru care nu le va aduce prea mult noroc.

Sagetator
Sagetatorii au prostul obicei sa nu asculte parerile celor din jur si traiesc cu impresia ca ei le stiu pe toate. Cu toate acestea, in foarte multe situatii au nevoie de indrumare. Un alt obicei care le aduce ghinion este acela ca obisnuiesc sa se intoarca din drum sau adopta o pozitie ofensiva atunci cand nu e cazul.

Capricorn
Persoanele nascute in aceasta zodie stiu ce vor de la viata si obisnuiesc sa traiasca dupa anumite principii bine stabilite. Totusi, acest lucru nu inseamna ca le fereste de ghinioane. Pentru ca au tendinta sa priveasca doar in fata, pot trece cu vederea detalii importante si astfel pot avea parte de intamplari nefaste.

Varsator
In general, aceste persoane sunt pline de viata si foarte norocoase. Pentru ele, banul este cel care primeaza, insa tot acesta le poate aduce numai ghinioane. Au tendinta sa intinda prea mult coarda in anumite situatii si se pot trezi intr-o pozitie mai putin avantajoasa.

Pesti
Nativii acestei zodii sunt foarte “alunecosi” si pot scapa foarte usor din multe belele. Cu toate acestea, gandirea negativa le va atrage numai ghinioane. Au tendinta sa exagereze, sa se gandeasca la ce e mai rau sau pur si simplu sa creada ca doar lor li se pot intampla anumite lucruri.

Sursa: ele.ro