Ce nu te omoară te face mai puternică, mai independentă și mai frumoasă

Poți să cazi de o mie de ori, însă dacă te ridici de o mie unu ori, se numește că ai câștigat lupta cu viața!

Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat să trecem prin situații extreme de viață, iar modul în care reușim să le facem față este cel care ne diferențiază.

Există persoane care se declară victime, găsesc vinovați, resping orice fel de sugestie, se simt neajutorați și nu reușesc să vadă luminița de la capătul tunelului nici după ce criza respectivă s-a ameliorat sau chiar a trecut. O astfel de atitudine aduce cu ea o serie de dezavantaje.  Starea permanentă de frică, grijile nenumărate, mânia, neputința ajung să ne afecteze viata ireversibil.

Singura responsabilă de fericirea ta ești întocmai tu și nimeni altcineva! Dacă poți fi puternică și fericită de una singură, nimeni nu îți va putea fura acestea! Dar, trebuie să fii câtuși de puțin puternică pentru a înțelege aceste lucruri. Hai, adună-te! Trebuie să încerci să lași dramele și telenovele deoparte și să începi să trăiești viața așa cum este ea.

Deviza femeilor puternice este „ce nu te omoară, cu siguranță, te face mai puternică”. Cea a femeilor triste este „ce nu te omoară, îți îngreunează viața pentru totdeauna”.

Lăsați deoparte chemarea de femeie trista, de cea care își plânge amarul o viață întreagă. Nu e nimic rău să recunoști că nu mai poți.  Ridică-te mai puternică decât ieri. O femeie puternică își rezolvă prostiile astea, pentru că ea găsește singură puterea de a face lucrurile bine până la capăt.

Succes!