Ce număr îți aduce dragoste, noroc și bani conform zodiei tale

În Astrologie, cifrele nu sunt doar ceva abstract. Au o anumită energie, care afectează într-un mod anume oamenii. Aceste informații sunt direct legate de influența planetelor. Cu alte cuvinte, fiecare semn zodiacal are un număr care îi aduce fericire. Și unii au unul care duce doar la probleme și complicații. Numerele sunt în jurul nostru – adrese, numere de telefon, plăcuțe de înmatriculare, date ale evenimentelor importante pentru noi … Dacă suntem capabili să le controlăm pe deplin, toate acestea vor funcționa în beneficiul nostru! Soare –

Nr. 1
Soarele afectează persoanele născute sub semnul Leului. Numărul unu este un simbol al începutului pozitiv al activității și al succesului în afaceri.
Numărul 1 pentru lei este pur și simplu „un magnet pentru succes”. Un număr dintre care Leii trebuie să fie atenți este 2. Îi va trage întotdeauna înapoi și va împiedica dezvoltarea lor. Luna –

Nr. 2
Numărul 2 aduce puterea iubirii și securității atât de necesare și nu este niciodată suficientă pentru semnul zodiacal Rac. 2 în sine, aduce noroc și pace – 22, 222, 2222 … Cancerul trebuie ținut departe de numerele 1, 10, 100, 1000 …! 2 poate fi combinat cu 7, care suprimă influența 1. 27, 272.7272.

Nr. 3
Trei este un număr norocos pentru Berbec și Scorpion. Ei trebuie să știe că, în orice zonă în care există concurență sau o bază pentru dezvoltare, este mai bine să fie înconjurați de numărul 3 – în numărul de telefon mobil, adresă, să facă pași importanți până în prezent Sub formă de talisman sau bijuterie 3 este codat în triunghi.

Nr. 4
Iată deja energia cunoașterii, gândirea profundă, știința, comerțul, schimbul de informații. 4 aduce fericire Gemenilor și Fecioarei. Iar forța sa este dublă dacă persoana lucrează ca jurnalist, antreprenor, traducător, scriitor, editor și orice activități de informare. Aceste semne stelare ar trebui să folosească întotdeauna pătratul ca ornament. „Ziua fatală” 13 le aduce fericire.

Nr. 5
La fel ca în numărul 1, și aici avem o energie pozitivă puternică doar pentru Săgetător. Mai ales dacă munca sa este legată de comunicarea constantă cu oamenii. Indiferent de celelalte numere, dacă există chiar și un număr 5, este norocos pentru ele. De exemplu 12345. Bijuteria perfectă pentru ei este o stea cu cinci raze.

Nr. 6
Șase are o armonie specială care se simte din semnele Balanță și Taur. Numărul le aduce noroc și satisfacție dacă aceste semne fac ceva ce le place. Ajutându-i mult în dragoste. De exemplu, o nuntă perfectă pentru ei este 06.06.  Și au, de asemenea, numere „prietenoase”, cu care pot combina 6 cu un efect și mai bun. De exemplu, relația și căsătoria – combinați cu 4. Pentru mai multă creativitate și succes în serviciu – combinați cu 9.

Nr. 7
Șapte în ansamblu este un număr norocos, dar în aspectul de zi cu zi, aduce cel mai mult noroc Capricornului. Saturn este planeta obstacolelor. Reprezentanții acestui semn zodiacal se vor ocupa de toate dificultățile. Există, de asemenea, ceva mistic – numărul 7 îi ajută să „audă” sfaturile îngerilor lor păzitori.

Nr. 8
Opt este un număr norocos pentru Vărsător. 8 este o imagine dublă, care îi ajută să atragă energie din dimensiuni invizibile către noi. 8 este numărul de oameni diferiți, talentați, originali, cu un nivel peste restul, dar, din păcate, sunt în mod neînțeles. 8 este un simbol al infinitului, ajutând Vărsătorul să fie întotdeauna energic și creativ. Poate fi privit ca o spirală, astfel încât orice bijuterie cu elemente spiralate va aduce noroc semnului.

Nr. 9
9 este un simbol al completitudinii, închizând cercul. Maturitate. Peștii ar trebui să evite orice obiecte ascuțite și, în orice caz, bijuteriile ascuțite. Ornamentul pentru acest semn zodiacal este un cerc. 9 în combinație cu unul aduce bani în Pești. 9 în combinație cu 2 îmbunătățește intuiția și ajută la luarea deciziei corecte în momentele dificile. 9 în combinație cu 6 ajută la atragerea iubirii.