Ce să faci ca să te cureți de un blestem sau de o vrajă cu ajutorul unui ou

Ține un ou în palme 30 de secunde după care plimbat pe tot corpul din cap până în picioare, iar la final îl sparge într-un pahar în care ai pus apă cu sare de mare. Acest lucru te scapă de energii negative, de blesteme, vrăji și tot ce înseamnă energii negative.
De obicei gălbenușul va ajunge la fund. Dacă rămâne la mijloc sau plătește la suprafață, înseamnă că ai probleme sau cineva face ceva împotriva ta.
Dacă vezi forme ascuțite aceștia sunt invidioșii care nu-ți doresc binele.
Dacă vezi un strat diferit în jurul gălbenușului, este înseamnă că cineva vrea constant să te provoace.
Petele roșii și negre de pe galbenus pot indica o problemă de sănătate.
Dacă gălbenușul are forma unei fețe, acesta este semnul unui dușman. O față subțire indică un bărbat, iar o față rotundă indică o femeie.
Dacă gălbenușul ia forma unui ochi, acesta este un semn al unei priviri răutăcioase.
Dacă există bule mici și rotunde înseamnă că ai în jurul tău spirite obositoare care-ți absorb energia negativă.
Dacă apa este limpede, este curată înseamnă că nu se întâmplă nimic rău în jurul tău. Dacă se vede o rețea sau forma unei plase de păianjen aceasta înseamnă că ceva te prinde te ține în loc să nu te dezvolți personal și spiritual.
Dacă vezi figuri care imită norii înseamnă că ai probleme emoționale.
Dacă gălbenușul este negricios raul e pe aproape.

Tot cu ajutorul unui ou poti Face următoarea curățare profundă: pune sub pat un vas cu apă și sare de mare în care ai spart unul ține la colo 5 nopți apoi aruncă tot în vasul de toaletă prin această metodă de a curăța în profunzime de tot răul.