Ce spirit ești conform zodiei tale? Aer, Apă, Pământ sau Foc?

Totul din acest Univers este conectat și nimic nu este o coincidență. Adesea, tindem să uităm că suntem cu toții ființe spirituale care experimentează forma umană și nu o ființă umană care experimentează spiritualitate. Cu toții suntem Universul însuși care ne exprimăm ca oameni.

Pentru unii oameni, energiile celor patru elemente sunt intense și rezonează cu toate cele patru elemente. Identificarea propriului element.

Element de foc – Berbecul, Leul si Sagetatorul.
Sunt disciplinati si inclinati sa nu accepte compromisurile. Si Sagetatorii sunt calculati in mare parte a timpului, gata sa ii apere pe cei slabi, fie ca e vorba de oameni, fie de animale. Totusi, semnul de Foc izbandeste uneori. Nativii acestui semn actioneaza necalculat, impetuos si imprevizibil, pentru a-si atinge un scop de moment.

Una peste alta, zodiile de Foc le confera celor pe care ii protejeaza un fler deosebit, o capacitate de a stii din prima clipa ce este de facut, rezolvand problema inainte ca ceilalti sa se dezmeticeasca.

Elementul Pământ – Taur, Fecioara si Capricorn,
Spiritele pământului se află pe această planetă pentru a se vindeca. Vindecă-te pe sine, pe ceilalți și lumea în general. Deoarece sunt vindecători naturali, sunt atrași spre plante și proprietățile lor de vindecare. Nu isi parasesc caminul si tara, lupta o viata pentru bunuri materiale si pentru mai multa bunastare pentru ei si pentru cei apropiati.

Sunt inclinati sa studieze si sa aprecieze stiintele naturii, matematica, fizica, geografia, tot ceea ce tine de realitatea palpabila. Nu dau prea mare importanta, in acest context, domeniilor abstracte. Este motivul pentru care dau dovada de incapatanare si lipsa de intelegere pentru zodiile care nu ii sunt pe plac.

 Elementul aer – Varsator, Gemeni si Balanta,
Spiritele aeriene sunt prezente pe Pământ pentru a aduce inovație și viziune. Scopul lor este foarte divin și sunt profesori și vorbitori naturali. Elementele aeriene sunt vizionari puternici și aduc o schimbare durabilă prin ideile și credințele lor revoluționare.

Au abilitățile naturale de a rezolva orice problemă și de a rezolva conflictele. Spiritele aeriene încep adesea să se acorde în sinele lor trezit prin viziuni și vise profetice. Când sunt dezechilibrați, ei pot simți conflictul și se pot închide din situație, mai degrabă decât să se ocupe de ea. De asemenea, tind să-și piardă legătura cu oamenii și capacitatea de a se vindeca sau de a răspunde la situații dificile.

Element de apă – Pesti, Rac si Scorpion.
Spiritele de apă sunt aici pentru a se vindeca prin aspectele artei, muzicii și creativității. Extrem de intuitivi, sunt foarte experimentali cu partea lor creativă și explorează totul cu o minte și o inimă deschise.

Elementele de apă sunt foarte sensibile la mediul înconjurător și pot intra cu ușurință în energia oamenilor, se întâmplă și atunci când nu sunt conștienți de aceasta. Au un dar de intuiție și se pot apropia de alți oameni destul de ușor.