Ce spune despre tine zodiacul americanilor indigeni?

Dintre triburile indigene americane, alegerea numelui unui copil era ceva deosebit. Erau oameni care erau foarte atenți la natură, alegând nume care reprezentau toate temerile și speranțele pe care le aveau pentru acel copil. Când vorbesc despre astrologie, ei au de fapt semne stelare pe bază de animale.

Iată semnele zodiacale ale populației americane indigene:

Vidra – 20 ianuarie – 18 februarie
Deoarece vidrele sunt renumite pentru modurile lor neobișnuite și neconvenționale, mulți oameni nu se vor simți confortabili cu gândirea lor. Cu toate acestea, ele lipsesc, deoarece ciudățenia lor reprezintă un fel de manifestare a intuiției sporite și a intelectului ascuțit.

Lup – 19 februarie – 20 martie
Lupii cred cu tărie că ceea ce ne poate salva în această lume este iubirea. Dintre toate celelalte semne ale acestui zodiac, lupii sunt cei mai buni într-o relație, deoarece sunt hrăniți și indivizi amabili, care știu cu siguranță cum pot rămâne fideli propriilor lor euri.

Șoim – 21 martie – 19 aprilie
Rațional și imparțial tot timpul, șoimii sunt pricepuți la diferite tipuri de conducere. De fapt, sunt, de asemenea, hotărâți și eficienți, dar rareori, aroganța lor ar putea obține și cele mai bune dintre ele.

Castor – 20 aprilie – 20 mai
Deoarece are un tip de informație de ultimă generație, ei fac oameni de afaceri cu adevărat de succes. De asemenea, sunt renumiți pentru afecțiunea și loialitatea lor; cu toate acestea, uneori pot fi destul de încăpățânați cu ceea ce cred.

Cerb – 21 mai – 20 iunie
Căprioarele sunt rapide in replici, așa că atunci când sunt în centrul atenției, se simt in largul lor. De asemenea, sunt excelente atunci când vine vorba de a-i face pe ceilalți să râdă, uneori făcându-și propriile ego-uri să explodeze pur și simplu.

Ciocănitoare – 21 iunie – 21 iulie
Ciocănitoarele sunt cei mai buni îngrijitori naturali și se nasc empatici. Îi atrag pe alți oameni la ei atunci când au nevoie de ei, deoarece emană confort și căldură. Cu toate acestea, ei lasă, de asemenea, furia și ciuda să obțină cele mai bune dintre ele uneori.

Somon – 22 iunie – 21 august
Principalele caracteristici ale somonilor sunt creativitatea, concentrarea liniștită și determinarea. De asemenea, aura deschisă care îi înconjoară îi face pe ceilalți oameni să se simtă atrași de ei.

Ursul – 22 august – 21 septembrie
Ursul, persoana care este cea mai de încredere, este, de asemenea, inimă mare și generoasă. Urșii se vând de obicei singuri; cu toate acestea, sunt destul de inteligenți și excelenți cu bani.

Corb – 22 septembrie – 22 octombrie
Corbii sunt fermecători, cu un simț diplomatic excelent și își fac prieteni peste tot. De asemenea, atitudinea lor ușoară și capacitatea de răbdare îi fac cu siguranță parteneri fantastici; cu toate acestea, atunci când nu sunt atenți, pot deveni destul de nevoiași.

Șarpe – 23 octombrie – 22 noiembrie
Spiritualitatea sporită a Șerpilor se asigură că acestea sunt profund armonizate cu tărâmurile spirituale. Ei sunt binecuvântați cu capacități de a deveni filozofi și mari vindecători.

Bufniță – 23 noiembrie – 21 decembrie
Deoarece bufnițele se ridică în mod constant pe cer, nu va fi ușor să-i faci să se angajeze în ceva. De fapt, sunt prietenoși și calzi, dar dragostea pe care o au pentru aventură îi face pur și simplu să se comporte cu nepăsare. Nu există nicio sarcină care să fie prea mare pentru ei, deoarece sunt versatili, ceea ce face cu siguranță viața interesantă.

Gâsca – 22 decembrie – 19 ianuarie
Indiferent de ceea ce ar trebui să facă, vor întotdeauna să dea tot ce pot, deoarece Gâștele sunt pline de ambiție și de impuls. Nu se vor mulțumi niciodată cu ceva mai mic decât succesul, astfel încât alți oameni trebuie să le amintească că există ceva mai mult în viață decât doar munca.