Ce straniu este omul: să se nască nu cere, să trăiască nu știe, să moară nu vrea…

Tinerii vor bani, o slujbă, o familie, o casă, apoi pe măsură ce trec anii ne dorim din ce in ce mai mult sănătate, să ne vedem copiii realizati, să avem nepoti, să avem bani de medicamente, să putem merge, să putem să ne purtam singuri de grijă…Vă recunoasteti? Vedeti cât suntem totuși de asemănători pentru că fiecare ne gândim la aceleași lucru?

Sunt atât de multe lucruri de făcut sau nu cu viața ta. Nu este natural să nu știi întotdeauna ce să faci cu fiecare aspect? Pe măsură ce faceți alegeri, vă schimbați și creșteți, veți gândi „Nu știu ce să fac cu viața mea” de mai multe ori. Asta este de așteptat!

Dacă v-ați gândit vreodată „Nu știu ce să fac cu viața mea”, întrebați-vă: ce doriți cel mai mult în viață? Pentru mulți dintre noi, este fericirea. Să ne simțim mulțumiți de alegerile pe care le-am făcut, în pace cu cine suntem și încântați de ceea ce ne așteaptă.

Dar iată problema: nu există o foaie de parcurs pentru a ajunge acolo. Ai visele, talentele, dificultățile și experiențele tale, iar eu le am pe ale mele. Aceasta înseamnă că putem găsi fericirea în diferite lucruri. Și căile noastre către fericire s-ar putea să nu se intersecteze niciodată.

Dar amândoi avem o lume a oportunităților prezentată în fața noastră. Atât de multe, încât nu știm ce alegeri să facem. Ce ar trebui să facem, în funcție de locul în care am fost și cine vrem să fim, pentru a trăi cea mai mare viață? Ce se întâmplă dacă ne încurcăm? Și exact așa, suntem blocați. Spunem „Nu știu ce să fac cu viața mea”. Și sperăm să putem afla cândva.

Indiferent însă în ce etapă a vieții tale esti…întotdeauna vei avea ce face cu viata ta! AI încredere ți încearcă!