Ce super-putere are fiecare zodie si cum poate fi folosită ea

Berbec
Puterea de a-ți proiecta cu îndemânare viața într-un mod care nu numai că inspiră, ci îi ajută pe ceilalți să-și realizeze visele. Ești un adevărat influențator născut, iar imposibilul înseamnă doar „este posibil” pentru tine.

Taurul
Puterea de a excela în orice abilitate dată îți pui mintea la contributie și devii un lider natural. Sunteți stăpân pe propriul domeniu.

Gemeni
Puterea de a deține vulnerabilitățile voastre, de a le îmbrățișa și de a le purta în lume ca mari daruri de frumusețe, iubire și vindecare. Sunteți un căutător pasionat al frumuseții din interior.

Rac
Puterea de a visa mare și de a găsi spațiul potrivit din lume pentru împlinirea lor. Ești un creator.

Leu
Puterea de a te ridica și de a lupta ca și cum nu ar fi mâine când vine vorba de iubire. Ești un purtător de inventivitate infinită și focul tău interior va fi propria ta lumină, chiar și în cele mai întunecate momente.

Fecioara
Puterea de a mângâia, liniști și aduce consolare în inimile oamenilor. Acest lucru provine din natura dvs. foarte intuitivă și perceptivă. Sunteți un vindecător și adesea legați o legătură karmică cu iubiții semnificativi din viața voastră.

Balanță
Puterea de a crea și de a culege realitățile pe care ți le-ai dorit în viața ta, fie în dragoste, în afaceri sau în reunirea oamenilor. Ești un conector și un adevărat maestru al ceremoniei.

Scorpionul
Puterea de a impresiona oamenii cu carisma ta și de a le influența foarte mult atunci când intri într-o cameră. Ești un adevărat magnet.

Săgetător
Puterea de a vă îmbrățișa mintea subconștientă cu o mare sârguință și de a o transforma într-un atuu convingător care vă îmbunătățește relația generală cu lumea. Ești magician și cititor de minte.

Capricornul
Puterea de a căuta întotdeauna binele oamenilor. Aveți o înțelegere profundă a naturii umane și adesea înțelegeți ambele părți ale unei situații lipicioase. Ești un factor de pace.

Vărsător
Puterea de a se regenera, de a se ridica din cenușă și de a conduce lumea cu un ritm excelent, indiferent de greutăți. Vei rămâne îndrăgostit pasional de viață pentru totdeauna.

Pești
Puterea de a-ți asculta intuiția. Sunteți siguri că cele mai bune alegeri vin din interior și nu vă feriți să refuzați nimic care nu vă servește sufletului o lecție sau un scop. Ești pur și simplu la nivel superior.