Ce te doare azi te face mai puternic mâine

Niciodată nu poți învăța ceva rămânând în zona ta de confort. Puteți învăța doar atunci când sunteți în afara casei dvs. și încercați să mergeți singur. S-ar putea să întâmpinați eșecul, dar asta este construirea pilonilor dvs. de succes.

S-ar putea să fii rănit astăzi, doar pentru că te-ai întâlnit cu ceva ce nu te așteptai să se întâmple. Cu toate acestea, acesta este ceva care vă va construi un viitor mai bun.

Amintiți-vă certurile și pedepsele pe care le-ați primit de la profesorul de la creșă pentru că nu ați putut scrie toate alfabetele, v-au făcut rău de data aceea, nu-i așa? Totuși, acesta este motivul pentru care ați învățat să citiți și să scrieți astăzi!

În consecință, veți întâmpina o mulțime de dificultăți în viață și vă vor răni îngrozitor. Uneori, ai vrea să fugi, dar ai încredere în mine, sunt menite să te facă mai puternic. Niciodată nu puteți învăța ceva nou până când nu l-ați încercat.

Veți fi rănit de mai multe ori și nu doar o dată. Ceea ce e grozav este lecțiile pe care le preiați din acele situații. Încercați să aflați din acele situații dificile și de fiecare dată când continuați să eșuați, decodați noi motive pentru a reuși și elimina găurile buclelor.

Vei cădea de nenumărate ori, vei fi rănit și este bine! Încearcă să-ți dai seama de calitățile care îți lipseau din tine și când poți face asta, te apropii de succes. Rana ta de azi îți va oferi un motiv să te ridici și mai puternic mâine.