Ce te face atrăgător pe baza semnului tău zodiacal

Ce te face atractiv? Ei bine, sunt atât de multe lucruri care ne fac unici. Prin urmare, doar uitându-ne la o diagramă astrologică (faceți clic aici pentru a crea a dvs.) suntem capabili să definim cele mai atractive aspecte ale personalității dvs. Astrologic vorbind, toți suntem binecuvântați cu mai multe lucruri care ne fac atrăgători, dar suntem cu toții diferiți. Aici vom încerca să clarificăm lucrurile.

Ce te face atractiv?
Berbec: Forța impulsivă
Vii de la Zodia care semnifica forta regeneratoare a Mamei Natura, Primavara! Această amprentă a primăverii este scrisă pe aura ta, ceea ce te face să îți dorești să cucerești din ce în ce mai mult în fiecare zi. S-ar putea să nu o știți încă, dar radiați această forță prin sudoare. Da, parfumul tău îți aduce noroc! Deși este posibil să acționați nesăbuit din când în când, Berbecul va continua să-și folosească impulsul, consolidându-și în continuare norocul, care doar atrage în voi mai mult.

Taur: Atingerea ta pasională
Când primăvara este la apogeu, ai fost adus în această viață. Prin urmare, pasiunea ta este un Cadou de la Mama Natură. Aceasta este pasiunea Mamei Natura de a continua să răspândească viața peste tot. Mai mult, pasiunea îți aprinde simțurile, făcându-te extrem de magnetic atunci când energia ta este concentrată pe o țintă. Libidoul tău este ceea ce te fascinează și te intrigă. Deși poate suna, este forța trezirii naturii din tine. Nu te poți abține. Și de ce ar trebui?

Gemeni: Modul în care te miști
gemenii  sunt aici pentru a ne uimi cu modul în care vorbesc și pentru a continua cu ceea ce au nevoie. Gemenii nu trebuie să fie frumoși sau frumoși pentru a fi sexy. Au ceva mult mai atractiv. Mintea lor strălucitoare. Ei te vor șoca cu modul în care te vor aborda. Pare imposibil să reziste unui Gemeni pentru că sunt ca aerul, sunt deja în jurul tău.

Rac: Emoțiile pe care le transmiți
Doar o privire la ochii lor te poate vraji. Un ocean de emoții trăiește acolo și doar uitându-te la ele poți înota în mintea lor dulce. Racii au o capacitate uimitoare de a „simți” și chiar de a „manipula” emoțiile neintenționat sau nu. Ei sunt stăpâni ai inimilor și sunt dornici să obțină ceea ce își doresc, chiar dacă trebuie să aștepte puțin. Sunt atât de atrăgătoare încât chiar și puterile magice sunt atrase de ele.

Leo: Harul tău strălucitor
Trebuie să existe ceva în genele tale care te face atât de magnetic. Vedeți, nu este vorba doar despre cât de frumos sau frumos puteți fi. Este mult mai mult. Copiii lui Sun par să fi moștenit harul tatălui lor. Totul despre tine, părul tău, pielea ta, hainele tale indică originea ta regală. Odată ce un Leu își dă seama de puterea lor, nu se va opri din magnetizarea țintelor, devenind cele mai atractive creaturi din lume.

Fecioară: Cuvintele tale 
Există ceva atât de brutal de fascinant în modul în care vorbește Fecioara. Este un cocktail letal de onestitate, inteligență și doar o picătură de ironie doar pentru a aprinde puterea râsului. Fecioara crede în puterea umorului și încearcă să-l folosească în aproape toate părțile vieții lor. Râsul este cel mai bun aliat al lor. Deși tind să fie pesimisti, atunci când zâmbesc, pot topi chiar și inima cea mai rece.

Balanță: Privirea voastră 
Balanța privește întotdeauna realitatea ca ceva dezechilibrat și în continuă schimbare. Adevărul este că Balanța are, probabil, dreptate, dar alte semne nu pot face mintea să funcționeze cu această viteză pentru o perioadă atât de lungă de timp. Prin urmare, această abilitate a Balanței este atât de unică încât îi face irezistibili, cum ar fi îndrăgostirea de cineva din altă dimensiune.

Scorpion: Misterul din Aura ta
Nimeni nu o poate explica. Chiar și astrologia este foarte încurcată în legătură cu sexualitatea pe care o radiază. Cu toate acestea, toți sunt de acord că Scorpionul este cel mai sexy dintre toate. Au ceva atât de primitiv pe aura lor, care aprinde sentimentele cele mai instinctive. Nici nu trebuie să te uiți la un scorpion. Fiind doar în aceeași cameră, minunile încep să se întâmple. Aura lor este ca un talisman uriaș, care îndoaie realitatea cu fiecare respirație.

Săgetător: Zâmbetul tău seducător
Adânc în interior sunt creaturi extrem de responsabile și înțelepte. Dar, în același timp, un adevărat Săgetător trăiește pentru libertate și fiorul aventurii uluitoare. În fiecare dimineață se trezesc, așteptând șansa potrivită de a se elibera de realitate și de a-și întâmpla visele. Și atunci intervine zâmbetul. Zâmbesc pentru că știu că va veni această zi. Prin urmare, de fiecare dată când zâmbesc, alți oameni sunt fermecați de credința lor.

Capricorn: Ochii tăi 
Capricornul deține în ele un lucru extraordinare puteri. Pot părea în pace, dar în inimile lor este un război continuu de sentimente și experiențe. Nimeni nu știe cu adevărat ce forțe sunt îngrădite în sufletele lor și de aceea încearcă atât de mult să joace calm. Un adevărat Capricorn învață despre răbdare și disciplină încă de la o vârstă fragedă. Atunci dezvoltă acest aspect atractiv și dominant. Deși rareori îl folosesc, atunci când o fac, trebuie doar să-i urmezi …

Vărsător: Înțelepciunea ta 
Nu se laudă cu experiențele sau cunoștințele lor despre aspecte versatile și interesante. Ei sunt cine sunt și toate acestea vin atât de natural. Alții adoră să asculte ce au învățat în călătoriile lor sau cum au rezolvat situațiile dificile. Vărsătorul respiră pentru înțelepciune și acest lucru este atât de evident, încât îi face atât de atrăgători.

Pești: Misterul lor
În mod magic, Pești este definiția vrăjitorilor și a vrăjitoarelor, deoarece creează o iluzie constantă, atât de mare încât devine reală. Fantezează cu alte realități posibile, dar utopice, și uneori reușesc să-i convingă pe alții să trăiască acest adevăr. Odată ce ești aproape de ei devii conștient de celelalte Tărâmuri pe care le place să locuiască și acest lucru le face foarte atrăgători.