Ce te face fericit/ă în funcție de zodia ta

Ce te face fericit?
Dacă știți deja răspunsul, atunci este clar inutil să citiți mai departe. Cu toate acestea, lista de aici vă poate surprinde și vă poate oferi instrucțiuni suplimentare despre cum să obțineți o stare de fericire constantă. Nu asta ne dorim cu adevărat?

Fericirea se află în ADN-ul nostru. De asemenea, este scris în corpurile noastre astrale – aura într-un cod similar codului nostru genetic. Aceste informații sunt codificate în mod unic în fiecare ființă umană. Prin urmare, deși noi, oamenii, putem urma tendințele, cu toții avem acest lucru specific care ne ridică vibrațiile.

Berbec: entuziasm
Emoția este ceea ce alimentează vibrațiile Berbecului. Încercați să le dați din când în când, mici provocări pe care le țineți alerte. Berbecul se naște din foc – un copil al zeului Ares (Marte) și al planetei războiului și al luptelor.

Ei trebuie să cucerească, ca tot timpul. Dar cel mai important, ei devin mai fericiți atunci când reușesc cu adevărat să-și cucerească temerile. Acesta este adevăratul lor dușman. Ceea ce îi ține sclavi de a-și conduce bicicletele în natură respirând aerul libertății.

Dacă ești Berbec și vrei să devii mai fericit, angajează-te în activități care îți dau un fel de entuziasm. Mai mult decât atât, găsiți modalități de a vă cuceri temerile – încetul cu încetul. Nu deveniți nesăbuit. Managementul fricii ar trebui să fie întotdeauna în siguranță!

Taur: stabilitate
Un cuvânt care înseamnă lumea pentru ei. Dar ce este cu adevărat stabilitatea? Chiar și cei mai mulți dintre ei nu știu cu adevărat. Un lucru este sigur însă. Ei evită și disprețuiesc schimbarea – indiferent dacă inimile lor ard cu adevărat pentru schimbare.

Le place să fie cei cărora le place stabilitatea. Ciudat, nu? De fapt, ceea ce vor ei este un fel de asigurare. Cel mai probabil, devin fericiți când găsesc un suflet pereche în care pot avea încredere și se pot dedica lui / ei.

Încrederea este foarte importantă pentru ei. Deși sunt oameni foarte puternici, atunci când își întâlnesc pe cineva special, devin în același timp vulnerabili și invincibili. Vulnerabil de la partenerul lor, dar invincibil de toate amenințările externe. Pentru a deveni fericiți tot ce le trebuie este iubire. Pe de altă parte, nu este ceea ce căutăm cu toții?

Gemeni: Libertate
Să te simți liber este ceea ce își dorește Gemeni cu adevărat chiar și de când era copil. Îi vedem încercând să devină independenți de toată lumea și de orice. Dar ceea ce descoperă mai târziu în viața lor este că tot ce vor să facă este să respire aerul libertății din cele mai întunecate temeri ale lor. Aceasta este ceea ce vor să devină fericiți.

Nu poți îmblânzi aerul și nu poți îmblânzi un Gemeni. Singurul gând care îi poate înrobi cu adevărat este temerile și gândurile lor întunecate. De asta are nevoie cu adevărat un Gemeni pentru a se simți liber. De aceea, dacă iubim cu adevărat un Gemeni, trebuie să-i arătăm că avem încredere în el.

Dacă un Gemeni găsește o modalitate de a „rezolva” problemele care îl țin prins din punct de vedere emoțional, atunci devin parteneri și prieteni cu adevărat uimitori. Tot ce trebuie să facă este să descopere o modalitate de a-și gestiona gândurile negre.

Rac: Continuitate
Acestea sunt semnele moștenirii și securității emoționale. A fi Rac este ca windsurfingul pe un ocean vast. Are urcușurile și coborâșurile sale. Mai important, are profunzime, ca și emoțiile lor. Un Rac adevărat trebuie să se simtă sigur emoțional. Cum se poate întâmpla acest lucru?

În primul rând, este foarte important să creezi un spațiu sigur pentru Rac pentru orice parte posibilă a vieții lor. Fie că este vorba de carieră sau finanțe sau relații personale, un Rac este fericit atunci când continuitatea este garantată. Dispretuiesc esecurile. Odată ce simt că există un viitor roditor, dau tot ce le stă în putință.

Vrei ca Racul tău să fie mai productiv și mai fericit? Asigurați-vă că are potențialul de a crește în continuare. Dacă sunteți un Rac, ceea ce trebuie să faceți este să investiți în viitorul dvs. făcând alegeri sigure. Deși, norocul este aproape întotdeauna lângă tine, acel tip de noroc crește odată cu tine. Rămâi concentrat.

Leu: Încredere în sine
Nu este nimic mai sexy decât să te uiți la un leu / leoaică care se plimbă  plini de încredere. Și există un motiv foarte bun. Când se simt încrezători, radiază fericire și lumină, care îi pot ridica pe toți cei din jur.

Ei sunt copiii Soarelui și Luminii. Odată ce își îmbrățișează cele mai slabe părți ale sufletului, sunt cu adevărat invincibili. Cum o pot realiza? Brad

Din toate acestea trebuie să facă pace cu faptul că nu pot fi niciodată perfecți. Apoi, trebuie să se simtă unici pentru ceea ce sunt cu adevărat.

Fiecare dintre noi este diferit și este bine. A te simți unic este o emoție eliberatoare. În calitate de Leo, trebuie să înțelegeți că toate argumentele pro și contra vă adaugă la profilul dvs. uimitor. Îmbrățișează ceea ce ești și începe din nou să mergi cu mândrie. Acum, că ai câștigat lupta împotriva îndoielilor tale, poți lucra încet la aceste defecte.

Fecioară: admirație
Aceștia sunt alchimiștii Zodiacului, cei care sunt trimiși să lucreze din greu pentru a face această lume un loc mai bun. Tot ce are nevoie o Fecioară este să audă ceva de genul „Mulțumesc” sau „Admir ceea ce faci”. Acest lucru îi face cu adevărat fericiți. De ce?

Pentru că o Fecioară adevărată critică întotdeauna întreaga lume și cel mai important se judecă pe ei înșiși – mai greu decât toată lumea. Acest lucru se întâmplă pentru că ei cred cu adevărat că există întotdeauna loc pentru creștere și dezvoltare. Nu se pot odihni cu ușurință, deoarece simt că există întotdeauna ceva de făcut.

Deși este adevărat, se vor odihni după ce vor auzi un „mulțumesc” cald de la cei pe care i-au ajutat. Pot lucra foarte mult și tot ce își doresc este sprijinul etic al oamenilor din jurul lor. Iată ce le oferă încrederea în sine de care au nevoie pentru a nu se mai judeca singuri și a începe să lucreze pentru a deveni mai buni în toate sensurile!

Balanță: Frumusețe
Ca adevărați copii ai Afroditei-Venus, tot ce au nevoie este de frumusețe. Ei trăiesc și sete de frumusețe, iubire și afecțiune. Frumusețea este totuși despre armonie și echilibru. O Balanță adevărată sete de toate aceste calități.

Tot ceea ce dorește Balanța este să trăiască în armonie cu oamenii și natura din jurul lor. Învățarea de a-și exprima frumusețea prin artă sau tot felul de meșteșuguri este cu adevărat esențială. Chiar din copilărie, toate Balanțele trebuie să găsească un loc liniștit, fără drame pentru exprimarea de sine.

Deci ești Balanță? Găsiți o artă cu care vă simțiți mai fericiți și începeți să exersați. Cântă, dansează, pictează, scrie … exprimă-te. Asta te va face cu adevărat fericit. Găsirea unei modalități de a crea frumusețe!

Scorpion: Putere
Datorită faptului că Scorpionul este condus de Ares – Marte (planeta Războiului și luptele) împreună cu Pluto – Hades (planeta Puterii și transformării), toți cei care se nasc această influență au probleme pe tot parcursul vieții cu puterea. Lasă-mă să explic.

Scorpionul este un adevărat supraviețuitor. Se pot descurca aproape orice. Încă de la băieți și fete tineri caută acest lucru care să le ofere suficientă putere. Puterea este luată prin experiențe sexuale, bani, magie sau orice alt mijloc.

Pe măsură ce evoluează, înțeleg că adevărata putere vine întotdeauna din interior. Acesta este motivul pentru care este considerat cel mai înțelept din Zodiac. În cele din urmă, constată că trebuie doar să depindă de ei înșiși, adevărata sursă de putere. Odată ce se simt încrezători în ei înșiși, sunt cu adevărat fericiți.

Săgetător: Speranță
Adevărata lor putere vine de la Jupiter, planeta oportunităților, creșterii și expansiunii. Nu există loc pentru meschinătate sau minte îngustă. Un adevărat Săgetător țintește întotdeauna din ce în ce mai sus. Ghidul lor este speranța.

Niciun Săgetător nu poate fi fericit dacă se pierde optimismul. Acesta este motivul pentru care trebuie să găsească în jurul lor oameni care își hrănesc visele, dar, de asemenea, îi împiedică ușor din când în când doar pentru a evita eșecurile și dezamăgirile.

Natura lor înțeleaptă va găsi în cele din urmă o modalitate de a-și atinge visele de-a lungul vieții și de a le face adevărate, dar au totuși nevoie de speranță și vibrații bune pentru a deveni fericiți. Așa vor intra într-o stare de beatitudine constantă.

Capricorn: (auto) respect
Capricornul ar fi putut dezvolta de-a lungul anilor un exterior puternic – gros pentru a evita rănirea. De ce este asta? Pentru că cei mai mulți dintre ei se îndoiesc constant de ei înșiși și de aproape tot ceea ce fac.

Le este atât de firesc pentru că au început să o facă încă din copilărie. Ei trebuie să devină mai buni în toate. Mai bine în studii, mai bine în carieră, relații, sex, familie … peste tot. Ei sunt adevărați perfecționiști și nu își dau seama cine sunt perfecti deja.

Tot ce are nevoie un Capricorn este să vadă respect în ochii oamenilor care îi înconjoară. Atunci vor învăța să-și dezvolte respectul de sine. Odată ce își îmbrățișează și își respectă sufletele, devin cu adevărat fericiți și capabili de aproape orice.

Vărsător: unicitate
Deși încă din copilărie învață să se amestece în cercurile sociale și să le amestece cu succes, trebuie întotdeauna să își rezerve adevărata identitate – unicitatea lor. De ce? Pentru că acesta este ceea ce îi face independenți de oricine altcineva.

A fi diferit decât oricine altcineva este ceva de care se tem, dar totuși tânjesc mereu. Un Vărsător este fericit atunci când aceste lucruri mici care ne fac unici sunt complet și total îmbrățișați. Toată lumea are părți întunecate în personalitatea lor.

Câștigăm când reușim să îmbrățișăm toate părțile din noi înșine și să ne calmăm spiritul. Timpul este nesfârșit.

Prin urmare, putem oricând să ne întoarcem și să lucrăm cu defectele noastre. Dar ascunderea de noi înșine nu rezolvă nimic. Îmbrățișează-ți unicitatea.

Pești: Sentimente calde
Sunt conduși de Neptun – Poseidon, zeu și planeta oceanelor. Nimeni nu poate spune cu adevărat ceea ce se află sub mare. Comori, civilizații pierdute și monștri hidoși. La fel se aplică și cu emoțiile Peștilor.

Ei primesc în mod constant stimuli din vastele lor oceane de sentimente. De cele mai multe ori, incapabili să identifice sursa acestor stimuli, încearcă să găsească o modalitate de a echilibra ceea ce se întâmplă în inima lor. Uneori se pierd. Când renunță, călătoresc în alte lumi pentru a-și găsi liniștea sufletească. Dar acesta este doar un mecanism de apărare.

Ceea ce își doresc cu adevărat Pești este să aibă în jurul lor oameni care să-i facă să se simtă în siguranță și iubiți. Când simt căldura iubirii în inimile lor topind gheața fricilor, atunci pot fi cu adevărat fericiți. Dragostea este raspunsul.