Ce te face nefericit/ă în funcție de zodie și cum să scapi de acest lucru

Nefericirea Capricornului:
Capricornii cred că sunt întotdeauna pe locul al doilea în ceea ce privește lucrurile pe care doresc să le facă bine. Se autocompătimesc căutând mereu noi modalități prin care să-și dea seama cum să fie fericiți data viitoare.

Cu toate acestea, ceea ce îi supără și mai tare este să nu apreciezi toate micile detalii pe care le pun în lucrurile pe care le iubesc cel mai mult.

Ei uită adesea că sunt alții care vor fi acolo pentru a-i ajuta în aceste momente dificile, chiar dacă cred că nu vor ajunge la linia de sosire.

Deci Capricorn, amintește-ți că nu ești niciodată singur când vine vorba de adversități și că poți realiza orice ți-ai propus.

Nefericirea Vărsătorului:
Vărsătorilor le place să se suprasolicite mult, ceea ce îi face să se simtă complet dărâmați să facă literalmente orice altceva.

Se pot găsi împărțiți între anumite situații care fie le-ar oferi exact ceea ce au nevoie în acel moment în timp, fie așteaptă o oportunitate mai bună de a veni împreună pentru o șansă mai bună de a obține ceva ce nu au încă exact.

Nefericirea Peștilor:
La Pești, este vorba despre ruptura încrederii care îi trimite în aceste spirale nesfârșite ale disperării.

Vor să creadă că există oameni buni în lume care nu le-ar face niciodată rău, dar, din păcate, se prăbușesc din acel nor, când li se întâmplă.

Peștii revin, sunt mai mult decât capabili să-și rezolve problemele destul de repede. Chiar dacă știu că nu este un lucru bun pentru ei să se complacă, totuși își iau un răgaz să se descarce un pic înainte să înceapă din nou.

Nefericirea Berbecului:
Berbecii își pierd de obicei strălucirea dacă nu există nimic care să-i provoace să meargă mai departe decât au făcut-o deja.

Berbecii tânjesc după un scop în viață, dacă rămân nemișcați prea mult într-un singur loc, s-ar putea să-și piardă mințile și să facă ceva pe care să-l regrete sau să meargă prea departe.

Totuși, acestea ar putea fi o varietate de lucruri, de la cariera lor, viața iubitoare, familia, orice le-ar face să simtă că nu trăiesc la maximul potențialului lor.

Nefericirea Taurului:
Taurii au obiceiul să se închidă aproape instantaneu dacă nu au făcut o treabă pe care știau că ar fi putut face-o uimitor de bine.

Uneori sunt distrași de diversele lucruri care se întâmplă în viața lor, ceea ce îi face să se simtă obligați să înghită mai mult decât pot mesteca.

Este bine să o iei încet cu un Taur, să ai răbdare cu ei și să-i lași să-și concentreze toată energia asupra unui singur lucru, astfel încât să poată simți că au făcut bine acel lucru.

Taurul trebuie să învețe să respire adânc, să acorde prioritate lucrurilor care contează cel mai mult și să execute planul în mod corespunzător.

Nefericirea Gemenilor:
Gemenii preferă să aibă o abordare foarte lipsită de griji a vieții și orice lucru care ar murdări acest sentiment îi face să creadă că e cel mai rău tip de murdărie pe care îl puteau găsi.

Tânjesc să fie liberi în lume, își doresc întotdeauna binele din viață și sunt dispuși să meargă departe pentru el.

Nefericirea Racului:
Racii sunt de obicei destul de fericiți cu viața lor, însă atunci când cineva trecător/de conjunctură vine în viața lor începe cu adevărat să simtă nefericire.

Profitismul poate supăra într-adevăr un Rac și disprețuiește pe oricine ar îndrăzni să calce peste emoțiile sale.

Este bine ca un Rac să ia în considerare cu adevărat oamenii din viața lui, eliminând pe cei nevrednici și păstrând loc pentru cei care te apreciază pentru ceea ce ești cu adevărat.

Nefericirea  Leului:
Leul își pierde de obicei pofta de viață dacă au fost mult prea leneși cu creativitatea lor.

Cu cât un Leu se va simți atras de un scop, cu atât mai mult își va trăi viața incapabil să îndeplinească scopul propus.

Acesta este motivul pentru care este bine ca un Leu să rămână activ cu orice adduce scânteie în viața sa.

Concentrându-vă toată energia în ceva care vă pasionează vă poate oferi un plus de impuls în viață.

Extindeți-vă toate orizonturile, nu excludeți idei noi și mergeți cu fluxul cu tot ce vă face cel mai fericit în acest moment.

Nefericirea Fecioarei:
Fecioara lucrează din greu,și nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl au atunci când ceva este făcut în modul corect.

Cu toate acestea, acest lucru poate duce o Fecioară pe o cale întunecată a neputinței dacă nu se ridică la înălțimea sarcinii.

Ca Fecioară, este bine să recunoașteți când ați făcut tot posibilul și când nu mai aveți ce face. Nu fi niciodată prea dur cu tine însuți, deoarece asta nu va face decât să îngreuneze lucrurile.

Nefericirea Balanței:
Deseori, Balanțele au abilitatea de a găsi ceva nou, de a rămâne cu el pentru o perioadă de timp și apoi de a trece la următorul lucru care le atrage interesul mai mult ca înainte.

Acest lucru îi poate lăsa să se simtă de parcă nu aparțin cu adevărat nimănui, ceea ce poate fi o emoție foarte problematică pentru o Balanță.

Acesta este motivul pentru care o Balanță trebuie să găsească un lucru care îi fascinează cel mai mult și apoi să rămână cu acel lucru până când îl stăpânește în întregime.

Nefericirea Scorpionului:
Scorpionii au un obicei oribil de a copia ceea ce fac prietenii lor la un moment dat.

Aceasta se poate dovedi a fi o existență foarte problematică, în funcție de lucrurile în care Scorpionul se bagă brusc.

Poate fi un lucru foarte periculos să imiți comportamentele toxice sau volatile și cu siguranță poate avea o mulțime de consecințe cumplite asupra ta.

Un Scorpion poate fi o persoană foarte reușită, cu toate acestea, este esențial să îți coordonezi dezvoltarea și să-ți croiești propria cale spre mai bine.

Nefericirea Săgetătorului:
Săgetătorul se simte nefericit atunci când nu are ceva de făcut în mod obișnuit sau zilnic.

Dacă lăsați viața de zi cu zi să vă ducă unde vrea, nu vă veți simți niciodată cu adevărat împliniți, pentru că nu era exact un obiectiv pe care l-ați avut pentru voi înșivă. Un Săgetător se va simți de parcă ar derula la nesfârșit zilele, fără niciun scop care-i face să fie extrem de deprimați.

Găsiți ceva care vă place, ceva care vă atrage pasiunea din adâncul vostru și continuați să vă faceți întreg, pe măsură ce îl lăsați să intre ăn lumea voastră.

Sperăm că acest lucru v-a oferit o perspectivă mai bună asupra semnului dvs. zodiacal și a ceea vă face cu adevărat nefericit.