Ce trebuie să fac ca viața mea să meargă bine?

Binecuvanteaza fiecare persoana si situatie si multumeste. In felul acesta recunosti perfectiunea creatiei lui Dumnezeu. In lumea lui Dumnezeu nimic nu este intamplator.

Dumnezeul Tatal este gând. Gandul este parintele care da nastere tuturor lucrurilor. Este chimia Universului. Este secretul a tot ce inseamna viata. Gandul este energie pura. Orice gand pe care-l ai pe care l-ai avut vreodata si-l vei avea vreodata este creator. Energia gandului tau nu moare niciodata. Niciodata.

Lucrurile de care va este cel mai frica va infecteaza ca o molima. Frica le va atrage catre voi ca un magnet. Frica atrage forte asemanatoare ei. Dragostea e unicul lucru care conteaza. Gandurile care isi au radacina in frica vor produce un gen de manifestare pe plan fizic.

Dumnezeu a stabilit Legi in Univers care vă dau voua posibilitatea sa aveti – sa creati – exact ceea ce alegeti. Aceste legi nu pot fi incalcate si nici nu pot fi ignorate.  Promisiunea lui Dumnezeu este ca intodeauna sa va dea ceea ce cereti; dar să știti să cereți.

Daca vrei ca viata ta sa porneasca incepe imediat prin a-ti imagina cum vrei sa arate si incadreaza-te in ea. Verifica fiecare gand, cuvant si actiune care nu este in armonie cu ea si indeparteaza-te de ele.

Dumnezeu vrea pentru tine ceea ce vrei tu pentru tine. Nimic mai mult, nimic mai putin. El nu sta sa judece cererile tale una dupa alta. Hotarand daca este cazul sa ti se ofere ceva. Intodeauna capeti ceea ce crezi si creezi in permanenta.

Sursa: Neale Donald Walsch