Ce trebuie să știe fiecare semn zodiacal despre ei înșiși (și partenerul/partenera lor)

Mulți dintre noi se raportează la semnele lor zodiacale și cred că ele explică multe trăsături de personalitate. Semnele astrologice ne pot ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe cei din jur.

Ești dispus să afli mai multe despre semnul tău sau despre cele ale celor dragi? Iată o prezentare generală utilă care vă învață elementele de bază ale fiecărui semn.

Berbec, 21 martie – 20 aprilie
Berbecul este un lider născut în mod natural. Nu este de mirare că acest semn este poziționat chiar la începutul zodiacului. Oricine se naște sub aceasta este binecuvântat cu energie nelimitată.
Dinamismul înnăscut al acestei persoane nu le permite să rămână în același loc prea mult timp. Berbecul caută constant aventuri și provocări.
Viața lor este o călătorie continuă și sunt gata să facă față oricăror riscuri care ar putea veni în cale. Sunt plini de inițiativă și întotdeauna dispuși să preia conducerea. Deși uneori sunt prea egocentrici, Berbecul are grijă în mod natural și este gata să se sacrifice pentru alții.
Fiecare semn zodiacal are partea sa întunecată, iar Berbecul nu face excepție. Acești oameni își pot pierde ușor cumpătul, iar o trăsătură care îi unește pe toți este lipsa de răbdare.

Taur, 21 aprilie – 20 mai
Oamenii născuți sub acest semn reprezintă o hotărâre puternică. Vă puteți baza pe ei pentru orice și nu se vor întoarce niciodată în cuvânt. Sunt foarte răbdători. Ei planifică din timp și își iau timpul pentru a face lucrurile cu atenție.
Ei trebuie să se simtă în siguranță atât în ​​viața lor profesională, cât și în cea personală. Taurul te va iubi din suflet. Se angajează cu adevărat în fiecare relație și sunt 100% loiali.

Gemeni, 21 mai – 21 iunie
Zodiacul din iunie este dedicat aproape în totalitate Gemenilor. Aceștia sunt oameni foarte sociabili și simpatici. Este ușor să te îndrăgostești de ei și să îi cunoști mai bine. Gemenii sunt de obicei extrovertiți.
Nu se feresc de nimic și se pot adapta la aproape orice situație. Sunt oameni dinamici și practici. Gemenii știu întotdeauna să-și găsească ieșirea din orice situație. Uneori, dispoziția lor se schimbă în mod neașteptat, dar sunt adorabili în același timp.

Rac, 22 iunie – 22 iulie
Acest semn zodiacal este foarte sensibil și iubitor. Cei care se nasc în această perioadă sunt oameni extrem de intuitivi. Ei tind să-și urmeze instinctele și să-și bazeze alegerile pe emoții.
Au o imaginație extraordinară și, de obicei, sunt iubitori de artă. Acești oameni tind uneori să fie prea posesivi, iar cuvintele îi pot răni cu ușurință.

Leo, 23 iulie – 24 august
Leul este un alt lider nativ. Acești oameni te vor cuceri cu personalitatea lor puternică, impunătoare. Uneori pot fi patronatori, dar fiți siguri, nu au altceva decât intenții bune.
Leul este o persoană pasionată și grijulie, care va face orice pentru a proteja prietenii și familia. Le place munca grea și își urmează mereu visele.

Fecioară, 23 august – 22 septembrie
Fecioara este un semn zodiacal de încredere. Dacă ai nevoie de un prieten de nădejde alături de tine, ei sunt oamenii la care trebuie să apeleze. Sunt timizi și personalitatea introvertită îi face atrăgători.
Sunt oameni foarte înțelepți care vor veni cu soluții practice neașteptate. Precizia și abilitățile lor analitice ajută la rezolvarea eficientă a problemelor. Este destul de greu să te împrietenești cu ei, dar odată ce ai făcut-o, fii sigur că va fi un angajament pe tot parcursul vieții.

Balanță, 24 septembrie – 23 octombrie
Balanța are o personalitate carismatică. Acești oameni sunt vorbăreți, încrezători și grijulii. Au convingeri puternice și sunt de obicei pașnice și echilibrate.
Balanța este binecuvântată cu o intuiție remarcabilă. Ceea ce spun ei se va împlini de obicei. Ei caută legături puternice și sunt dispuși să se angajeze. Le plac artele și călătoriile. Un punct slab este schimbarea constantă a dispoziției.

Scorpion, 24 octombrie – 21 noiembrie
Scorpionul este o personalitate puternică, care investește multă pasiune și energie în fiecare proiect nou. Sunt personaje magnetice cărora le place să fie în centrul atenției.
Sunt intuitivi și au o imaginație bogată. Nu te vei plictisi niciodată dacă există un Scorpion în afară de tine. Sunt prieteni de încredere care vă vor rămâne alături.
Scorpionii sunt uneori răutăți și încăpățânați, dar fiecare semn zodiacal își exprimă furia, deci este firesc. Atunci trebuie să stați înapoi și să îi lăsați să se calmeze.

Săgetător, 22 noiembrie – 20 decembrie
Săgetătorul este un optimist suprem. Oamenii născuți sub acest semn vor putea întotdeauna să-ți stimuleze moralul și să fie un prieten de încredere în vremurile grele. Sunt înzestrați cu creativitate peste medie și le place să vorbească despre ideile lor. Sunt înclinați spre arte și filozofie.
De asemenea, posedă un simț al umorului. Săgetătorul este un personaj cinstit. Se pot enerva din nimic, dar au și capacitatea de a se recupera rapid și de a deveni în mod normal personaje echilibrate.

Capricorn, 21 decembrie – 19 ianuarie
Capricornul este predispus la disciplină și autoritate riguroase. Acești oameni simt nevoia de a fi asigurați. Sunt foarte precauți și nu fac niciodată un pas înainte de a se gândi de două ori.
Sunt puternici și pot depăși cu ușurință orice obstacol. Capricornii se pot concentra asupra obiectivelor lor fără a lăsa nicio întrerupere să le stea în cale. O caracteristică mai puțin veselă este înclinația lor spre fatalism.

Vărsător, 20 ianuarie – 18 februarie
Acești oameni sunt cu mintea deschisă și întotdeauna gata să înceapă o nouă călătorie. Se angajează în ideile lor și nu se tem să le expună cu voce tare.
Ei posedă abilități practice remarcabile și vă pot surprinde cu gândirea lor creativă. Sunt versatile și atractive. Acești oameni sunt foarte emoționanți; prin urmare, ar trebui să aveți grijă să nu le faceți rău. Uneori sunt prea iritabili și dispăruți, dar acest moment de obicei dispare repede.

Pești, 19 februarie – 20 martie
Acest semn zodiacal este înzestrat cu o imaginație bogată și o intuiție puternică. Piesele sunt extrem de sensibile. De obicei, își exprimă emoțiile prin artă.
Sunt calmi și dovedesc multă dragoste și afecțiune față de familie și prieteni. Dezavantajul lor este că nu sunt foarte hotărâți și pot fi ușor manipulați.

Zodiacul ne-a ghidat de sute de ani și misterul care îl înconjoară nu s-a stins niciodată. Acestea sunt principalele trăsături ale personalității fiecărui semn zodiacal. Dacă aveți un interes real pentru acest subiect, există multe resurse care vă așteaptă online și în librării. Bucurați-vă de lectură!