Cea mai bună răzbunare este să-ți crești din nou aripile de înger și să înveți să zâmbești cu adevărat

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Cea mai bună răzbunare este să fii fericită. Uită de tot ce s-a întâmplat, lasă în urmă amintirile dureroase și nu te mai întoarce pentru a le retrăi. Nu îți hrăni inima cu suferință și regrete. Lasă ca Universul și karma să se ocupe cum știu mai bine, iar tu concentrează-te doar pe tine. Alege fericirea, alege să vezi lucrurile frumoase dintr-o zi obișnuită, alege să zâmbești mai mult. Alege să fii o versiune mai bună a ta.

Caută în sufletul tău și descoperă cum să îi ierți pe cei care ți-au făcut rău, învață să renunți la toate emoțiile negative, la furia care ți-a invadat inima și care îți alimentează dorința de răzbunare și înlocuiește toată această energie toxică care te înconjoară cu ceva care este bun pentru tine. Ca exemplu – concentrează-ti atenția asupra unui proiect creativ sau doar încearcă ceva nou care să îți distragă atenția.

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Cea mai bună răzbunare este să înveți să renunți. Eliberarea este cu adevărat minunată și demonstrează că ai credință în Univers, în karmă, în destin, în Dumnezeu.

Cea mai bună răzbunare este fericirea pe care o simți când devii persoana care dorești să fii. Îți iubești sinele tău imperfect. Înveți din greșelile tale. Știi că nu ești definită de amintiri și de trecut. Îți iubești călătoria prin viață cu suișuri și coborâșuri. Înveți că fiecare persoană își duce propriile lupte. Îți dai seama că ești exact acolo unde ar trebui să fii și că te concentrezi să fii cea mai bună versiune a ta.

citeste si Astăzi e greu. Poate și mâine. Poate și peste un an. Tu ține capul sus și nu te da bătut! În palma lui Dumnezeu găsești și daruri speciale. Destinate ție…

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/56007/cea-mai-buna-razbunare-este-sa-ti-cresti-din-nou-aripile-de-inger-si-sa-inveti-sa-zambesti-cu-adevarat.html

 

Loading...