“Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit” – Victor Hugo

Război sau pace, sănătate sau boală, fericire sau tristețe, bogăție sau sărăcie, succes sau eşec, invidie sau apreciere ori duşmănie sau dragoste, din toate acestea nu-i om pe lumea asta care să nu se fi lovit măcar o dată în viață cu cel puțin una dintre ele.

Toate fac parte cumva din viața noastră ca şi cum am fi sortiți să le experimentăm de-a lungul întregii vieți fie că vrem fie că nu.
Dar pân’ la urma-urmei atunci ce valență ar mai avea viața noastră fără a gusta şi a experimenta din toate în viață, cu bune şi rele.

Îmi vine în minte ceea ce spunea Mark Twain cândva, că cele mai importante două zile din viața noastră sunt ziua în care ne-am născut și ziua în care aflăm de ce.

Printre noi mulți există şi cei care cred că a doua cea mai importantă zi din viață…este cea în care am aflat că ne-am născut pentru a lumina zilele şi viața unor semeni de-ai noştrii, unor oameni dragi, oameni întâlniți la rascruce de drumuri şi timpuri, pentru a le face fericite şi pentru a le oferi iubire necondiționată, căci pentru iubire nu trebuie să ne zbatem – o merităm pur și simplu.

Esența vieții nu-i doar apa….ci şi dragostea!

” Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit” – Victor Hugo