Cea mai mare diferență dintre bani și timp: întotdeauna știi câți bani ai dar niciodată nu știi cât timp ți-a mai rămas…

Timpul are o singura directie. El nu se mai intoarce niciodata.  Este masura Lui Dumnezeu pentru tot ce este trecator. Prin el Dumnezeu masoara transformarea intregii materii. Pentru noi oamenii de pe pamânt, timpul este o măsura a calatoriei noastre terestre.

Timpul nu se mai intoarce inapoi. Timpul este cel mai delicat element al vietii pe care trebuie sa-l folosesti cu intelepciune. Multi oameni risipesc timpul. Mai târziu ar avea nevoie de el dar nu mai au…Iti dai seama de lucrul acesta cand este prea târziu si nu se mai poate face nimic.

Un lucru este sigur. Singurul lucru eficient care ti-a mai ramas sa-l faci in prezentul timp accesibil pentru tine este sa nu mai alergi după agoniseală, după avere și să ai mai multă grijă la lucruri care se nu se vor mai ntoarce niciodată înapoi.

Stai cu copiii tăi mai mult, petrece timp cu familia, stai cu partenerul de vorbă, savurează o cafea în liniște, sună un prieten. NU există nu am timp…există nu am bani, dar timp ai, ai grijă de el. Folosește-l cu prudență pentru că din păcate, el trece oricum…