Cea mai puternică femeie pe care ai întâlnit-o vreodată este cea cu cele mai multe răni

Gândește-te la cea mai puternică femeie pe care o cunoști. Gândește-te la modul în care ea pare întotdeauna atât de capabilă, atât de calmă, indiferent de circumstanțe. Întotdeauna pare să știe ce trebuie să facă în orice situație dată și își ia cu zâmbetul toate greutățile din viață.

S-ar putea să pară de neînvins, de parcă ar fi capabilă să se descurce absolut cu orice, fără să-și rupă ritmul. Cu toate acestea, de prea multe ori, cele mai puternice femei sunt de fapt cele care suferă cel mai mult.

Ele suferă pentru că, oricât de dure ar părea a fi, nimeni nu este invincibil. Nimeni nu este capabil să se ocupe de absolut orice aruncă viața asupra lor fără a clipi. Oricât de mult ar părea să nu fie afectată de lucrurile care i se întâmplă, femeia puternică pe care o știi se simte la fel ca tine în interior.

Femeia puternică pe care o cunoașteți ar putea fi slabă înăuntru. S-ar putea simți complet singură, incapabilă să spună nimănui despre cum se simte cu adevărat. S-ar putea să-și dorească atât de mult să fie stânca pe care se bazează alții, încât nu-și permite niciodată să se sprijine pe alții din când în când.

S-ar putea să pară de neoprit, dar nimeni nu știe ce se întâmplă în cele mai profunde locuri ale inimii ei. Nu va permite niciodată nimănui să se apropie suficient de mult pentru ca ea să fie expusă sau vulnerabilă. Poate că a fost rănită prea rău înainte. Poate că oamenii pe care avea nevoie să se sprijine nu erau acolo pentru ea când avea cel mai mult nevoie de ei, așa că acum suferă în tăcere.

Femeia puternică pe care o știi vrea să fie o bună prietenă. Nu vrea să-și exprime propriile probleme celorlalți, pentru că obișnuiește ca alții să-I ceară ajutorul.

S-ar putea să pară sculptată din piatră, dar în interior se sfărâmă.

Dar, indiferent cât de mult s-ar putea lupta, ea continuă. Chiar și atunci când se află la fund, sapă adânc și răpune orice energie poate pentru a continua să se prefacă. Ea reușește să continue să meargă mai departe și nimeni altcineva nu știe cât de greu îi este. Doare, dar continuă. Este curajoasă și ar trebui respectată.

Nu uitați, da, sunt puternice, dar sunt și oameni.