Cel mai dificil lucru de iubit la tine, în funcție de zodia ta

Toți avem propriile noastre probleme atunci când vine vorba de iubire. Majoritatea oamenilor au propriile lor temeri sau preocupări, care nu sunt cele mai ușor de tratat.

Cel mai bun mod de a le combate sau de a le face mai suportabile pentru cei din jurul nostru, în special pentru cei cu care ne întâlnim, este să-i confruntăm direct.

Aflați ce vă împiedică să iubiți și să lucrați pentru a o face mai bună. Aici, prezentăm cum și de ce cauzezi dificultăți în propria ta viață amoroasă.

Berbec. Imbratisati persoana de care sunteți îndrăgostit, dar, din păcate, o faceti atat de des, încât practic o sufocati. Ai o predispoziție de a iubi dependența. Vă este greu să luați lucrurile încet, dar dacă faceți acest lucru, va merita.

Taurul. Romantismul îți scoate în evidență latura emoțională, dar nu-ți lăsa sentimentele să te copleșească. Aveți tendința de a fi  exagerat de alintati în relații și, uneori, acordați o importanta  prea mare primirii cadourilor.

Nu uitați să rămâneți practic. Încearcă să găsești pe cineva care să-ți echilibreze nevoile intelectuale și emoționale – acesta este locul tău  și cu siguranță va ușura lucrurile.

Gemeni. Ai nevoie de emoție și varietate. Acest lucru poate face dificilă menținerea interesului și a investiției într-o relație.

Ești atras de cineva cu care e ușor să vorbești, dar să te menții în jur este partea cea mai grea. Cu toate acestea, odată ce găsiți persoana potrivită, rămâneți fidel și constant, vă veți simți mai puțin ca o corvoadă.

Rac. Din păcate, practicitatea ta poate ucide pasiunea din relația ta. Căutați relații cu oameni fiabili și înțelegători, dar apoi relația devine rutină și plictisitoare.

Pentru a face ca o relație să funcționeze, este posibil să ajungeți să rămâneți într-una care nu ar trebui. Natura ta dedicată ar trebui să se aplice numai celor care o merită.

Leu. Îți place să preia conducerea și să fii lider și, chiar dacă ești un iubitor blând și grijuliu, independența ta te poate izola de partenerul tău.

Relațiile tale nu vor funcționa dacă nu ești cu cineva dispus să se ridice pentru ei înșiși și să-și păstreze intact sentimentul de sine. Ești atât de puternic încât uneori îl poți învinge pe cel cu care ești.

Fecioara. Preferați stabilitatea și relațiile reale decât conexiunile și întâlnirile casual. Când te hotărăști să fii cu cineva, este o mare problemă pentru că nu te mulțumești cu nimeni.

Cu toate acestea, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea modului în care vă simțiți față de persoana cu care sunteți, făcându-i dificil să știe unde se află relația și, la rândul său, creând probleme grave de comunicare.

Balanță. Ești un om plăcut și îl vei certa pe cel cu care ești din greșeală – uneori când nu merită. Ideea de a fi singur te sperie, așa că uneori rămâi în situații care nu se simt bine. Teama ta de a fi singur este unul dintre cele mai mari vicii ale tale.

Scorpionul. Aveți probleme de încredere. Aveți grijă când vine vorba despre cu cine vă întâlniți. Nu vedeți nici un rost să intrați într-o relație care, mai mult decât probabil, va eșua.

Dar, odată ce ai încredere în cineva, relația poate fi cu adevărat puternică și pasională.

Săgetător. Îți place să te distrezi. Ești plin de umor și jucăuș și, când vine vorba de dragoste, uneori ești prea ocupat să-ți pese de etichete sau să blochezi o relație. Deseori ai probleme să distingi dacă îți place cu adevărat pe cineva sau dacă îți place doar să te conectezi la el.

Capricornul. Zidurile tale sunt atât de sus, încât nimeni nu poate intra. Ești precaut și responsabil, așa că, desigur, asta se revarsă în viața ta amoroasă.

Când îți dezvălui în cele din urmă emoțiile, de obicei după ani și mai ales prin acțiuni, mai degrabă decât prin cuvinte. Abordarea ta prea precaută față de iubire poate face ca oamenii să rămână departe de tine.

Vărsător. Ești atras de intelect și ești un tip de relație pe termen lung. Din păcate, găsirea persoanelor care se află pe aceeași lungime de unda pare a fi o provocare.

Pe măsură ce îmbătrânești, vei găsi mai mulți oameni care caută genul de relație matură pe care o dorești, care este una de respect reciproc, angajament și dragoste. Într-o zi o veți găsi. Sincer, este problema lumii – nu a ta.

Pești. Ești generos la o greșeală. Este cel mai probabil să-i oferiți celuilalt semnificativ prea multă dragoste și atenție. Ești ca un cadou și extrem de grijuliu.

Dorința ta de a da vine dintr-un loc bun, dar, din păcate, în această lume oamenii drăguți sunt văzuți ca fiind slabi și disperați. Așteptați cadourile și complimentele – folosiți-le cu înțelepciune!