Cel mai fascinant lucru legat de zodia ta

Potrivit mai multor astrologi, semnele noastre apar în unele trăsături fizice și de personalitate ciudate. E timpul să puneți la încercare zodiacul respectiv – vedeți cât de bine vă potriviți cu trăsăturile semnului dvs.

1. Vărsător: mâinile și picioarele tale sunt întotdeauna reci
Dacă sunteți Vărsător, este posibil să fiți stăpânul muncii în echipă și să fiți la fața locului atunci când comunicați toate sentimentele. De asemenea, ești probabil unul dintre acei oameni cu mâini și picioare reci ca gheața. Motivul? „Vărsătorul stăpânește circulația în corp”, a declarat astrologul și expertul în Feng Shui, Donna Stellhorn.

2. Pești: aveți o afinitate ciudată cu numărul 7
Pentru un Pești, șapte depășesc teritoriul numărului norocos. Asociat cu dezvoltarea spirituală, psihică și intelectuală, precum și cu înțelepciunea și raționamentele superioare, numărul șapte este un număr norocos pe steroizi pentru Pești, dacă apare în tipare. Dacă vedeți o secvență de șapte pe parcursul unei zile (ceasul citește 7:07, de exemplu), probabil că aveți una deosebit de bună.

3. Berbec: Ai o cicatrice pe frunte sau pe față </ puternică
Dacă simbolul berbecului Berbec este o indicație, cei aflați sub acest semn de incendiu sunt mai predispuși să sufere răni la cap în timpul vieții. Totuși, acest lucru nu are nicio legătură cu faptul că este predispus la accidente – Berbecul este neînfricat (și, uneori, nesăbuit) și adesea abordează lucrurile noi (literalmente) în primul rând, mai ales când sunt copii. Berbecul verifică-ți fruntea pentru a vedea dacă există mici cicatrici de tip Harry Potter; sunt sanse sa le ai.

4. Taur: Urăști  diminețile
Băieții Taur, dacă alarma rulează pe telefonul dvs., setată pentru fiecare cinci minute după ora 7 dimineața cântă ca o simfonie, nu sunteți singuri. Diminetele nu sunt lucrurile tale. Hei, ești condus de Venus, planeta frumuseții și a dragostei și se știe că este dedicat, așa că are o mare înțelegere faptul că ești dedicat somnului tău de frumusețe. În mod corespunzător, unul dintre lucrurile tale preferate din toate timpurile, conform Astro Style, sunt foile din satin. Iată-te.

5. Gemeni: Arăți cel mai bine în (și îți place!) Verde și galben
Cunoscuți pentru personalitățile lor fermecătoare, ingenioase și aventuroase, Gemenii își decorează adesea casele în nuanțe de galben, auriu, chartreuse sau verde și tind să arate și ei cel mai bine. Gemenii ar putea „activa” puterile nuanțelor purtându-le (încercați să stropiți un eyeliner smarald în linia genelor!) Într-o zi în care este nevoie de ceva noroc suplimentar (sau de convingere!).

6. Rac: Adori vânătoarea antică și îmbrăcămintea vintage
Racii iubesc lucrurile care sunt unice, ceva care izvorăște din personalitățile lor creative, îngrijitoare și artistice. Conduși de lună – și de dispozițiile și emoțiile lor – Caners, adesea artiști sau cântăreți, sunt cel mai probabil uriași fani de vânătoare de antichități și, probabil, dețin destul de multe piese de mobilier vintage sau de îmbrăcăminte.

7. Leu: Ai un cap de păr superb
Cele mai bune și mai identificabile trăsături ale Leului sunt coama lor – ceea ce are sens, având în vedere că simbolul lor este leul. Indiferent dacă v-ați născut cu o cantitate mare de păr sau aveți carlionti care sunt invidia tuturor celor pe care îi cunoașteți, aveți semnul dvs. (și produse excelente pentru păr, desigur!)

8. Fecioară: Ai absolvit cu onoruri
Cu etica ta de lucru pragmatică, abilitățile medii de organizare și devotamentul intens față de orice îți pasă, nu este deloc surprinzător faptul că Fecioarele deseori absolvesc cu onoruri și sunt în fruntea claselor lor.

9. Balanță: ești fashionista grupului
Balanțele sunt fashionistele Zodiacului și au dulapurile pentru a le arăta. Cunoscuți pentru ținutele lor opulente, înclinațiile pentru etichetele cu prețuri ridicate și dragostea pentru mâncăruri bogate Balanțele sunt sincere care stabilesc tendințele lor, probabil, Instagram, înainte de a le consuma. Regulile Venus, planeta iubirii și frumuseții, Balanțele sunt, de asemenea, cunoscute pentru aspectul lor bun – și pentru că au gropițe!

10. Scorpion: Ai vârful văduvei
Îndrumați de Pluto, planeta puterii și a regenerării, Scorpionii sunt înverșunați curajoși, loiali și ascuțiți ca tachelele – la fel ca și liniile lor de par. Vârful văduvelor se caracterizează prin V-ul distinct din centrul frunții, unde se formează linia părului, care este cea mai revelatoare caracteristică a Scorpionului.

11. Săgetător: Dintre toate semnele, cel mai probabil ești faimos
Dacă ești un Săgetător și visezi să fii pe ecranul de argint, continuă să-i urmărești – se presupune că Săgetătorii, cunoscuți pentru trăsăturile lor optimiste, dedicate și încrezătoare, sunt cel mai probabil dintre toate semnele care devin celebre sau cunoscute. Există o listă de celebrități pentru a susține acest lucru: Brad Pitt, Taylor Swift, Frank Sinatra, Scarlett Johansson.

12: Capricorn: Tu ești (literalmente) șeful
Verificați ziua de naștere a șefului dvs. – nu ar trebui să fie o surpriză dacă se încadrează între 22 decembrie și 19 ianuarie. Cunoscuți pentru capacitatea lor renumită de a conduce – și personalitățile lor loiale, muncitoare și orientate spre familie – Capricornii lucrează obsesiv la proiecte mari și au întotdeauna la vedere obiectivele lor pe termen lung.