Cel mai înfiorător lucru despre tine, bazat pe zodia ta

Majoritatea trăsăturilor noastre de personalitate sunt determinate de semnele noastre zodiacale. În mod inconștient, manifestăm anumite comportamente înfiorătoare la un moment dat în viața noastră. S-ar putea să nu le găsim întotdeauna, dar există în noi și ies la lumină rar.

Iată lista cu astfel de comportamente înfiorătoare pe care le afișăm pe baza semnelor noastre zodiacale.

Berbec:
Berbecul se gândește întotdeauna la moarte. Poate fi propria lor moarte sau moartea celor dragi. Este înfiorător, dar dacă ești Berbec, vei ști cu siguranță cât de obsedat ești de moarte.

Taur:
Ați cunoscut un Taur înfiorător dacă el a fost fostul vostru. Nu contează dacă relatia s-a terminat sau nu. El va continua să te urmărească pe toate rețelele sociale. Un Taur va avea întotdeauna ochii pe tine. Nu vă lăsați frustrat de acest lucru, deoarece este trăsătura lor naturală. Nu poți face nimic în legătură cu asta.

Gemeni:
Gemenii sunt mincinoși născuți. Aveți două creiere care lucrează împreună. Vrei întotdeauna ca lucrurile să funcționeze în funcție de avantajul tău. Găsești povești și spui tuturor, versiunea ta a realității.

Fiind un Gemeni, aveți două fețe care vă fac un mare povestitor. Puteți inventa cu ușurință lucruri și nu aveți prea multe dificultăți în a vă garnisi poveștile. Ești atât de bine versat în această artă încât este greu pentru oameni să nu aibă încredere în tine.

Rac:
Îți iubești iubitul profund, dar treci peste limitele iubirii și obsesiei. Ești obsedat de oricine sau de orice. Acest lucru îți face nu numai viața dificilă, dar și alții din jurul tău sunt deranjați. Nu dai spațiu iubitului tău și îi faci să se simtă sufocat. În acest fel, deteriorați relația.

Leu:
Leul este regele junglei, dar lucrurile pe care le faci pentru a te stabili ca „cel mai bun” sunt destul de înspăimântătoare și extrem de enervante. Leul care ești, vrei întotdeauna să le arăți tuturor că nimeni nu poate fi mai bun decât tine.

Vrei să fii iubit și admirat de oricine și poți face orice pentru asta. Ești obsedat de tine și încerci mereu să-ți instalezi autoritatea asupra tuturor celorlalți. Mulți oameni nu-ți plac acest aer de aroganță pe care îl poți purta și, evident, nu-ți pasă de asta.

Fecioara:
În spatele naturii tale calme, ai anumite fetișuri secrete. Acest lucru este perfect în regulă. Rămâi mereu rezervat și adânc în tine, hrănești aceste dorințe. Stai departe de a-ți exprima sexualitatea, dar visezi să-ți explorezi sexualitatea. Nu dezvăluiți acest lucru pentru că sunteți prea timizi pentru a discuta aceste lucruri.

Balanță:
Ești întotdeauna pisica curioasă. Ai o abilitate de a cunoaște lucrurile înfiorătoare din jur. Nu vă puteți rezista să cumpărați acea carte sau să vizionați acel videoclip sau să faceți clic pe linkurile pe care le obțineți pe internet. Știți o mulțime de lucruri înfiorătoare existente în această lume, dar nu vă răsfățați să faceți niciuna dintre ele.

Scorpionul:
Toată lumea știe că ești răzbunător. Ești unul dintre cele mai întunecate semne ale zodiacului. Gândești prea mult și gândurile tale sunt extrem de întunecate. Scorpionului îi place să viseze crimele brutale. Un Scorpion continuă să-și imagineze sânge și focuri de armă și cum să găsească modalități de ucidere a cuiva. Nu contează pe cine ucizi și victima poate fi chiar un copil.

Săgetător:
Te-ai izolat de emoții. Nu mai simți fericirea sau tristețea. Ai călătorit un drum lung și lucrurile nu mai contează pentru tine. Cu greu reacționezi. Indiferent ce se întâmplă, ești extrem de rece. Nu exprimi bucurie sau tristețe, chiar dacă este vorba despre tine.

Capricornul:
În spatele aparentei tale modestii, există o latură mai întunecată. Îți place să fantezi despre uciderea celor dragi. Te-ai certat cu prietena ta; îți imaginezi ce s-ar întâmpla dacă ai ucide-o. Ești supărat pe șeful tău. În timp ce lucrezi noaptea târziu, visezi la modalități de a-l ucide. Acest lucru vă oferă o mare plăcere și este un entuziasm pentru dvs. să vă gândiți la aceste lucruri.

Vărsător:
Ești mai puțin întunecat de lot, dar te gândești la decese. Cel mai adecvat, te gândești la ce vei spune la înmormântarea celor dragi. Adesea scrii discursuri pe care le vei ține la înmormântarea celui mai bun prieten al tău. De multe ori te întrebi ce vei spune atunci când mama ta moare. Vă răsfățați să fanteziți cu aceste incidente.

Pești:
Peștele visător continuă să cucerească întreaga lume. Îți place să fii un erou precum Wonder Woman. Ați crescut crezând că eroii există. Credeți că orice situație critică dă naștere unui erou, că superputerile unui erou sunt dezvăluite în momente de nevoie.

Visezi tu singur să fii un erou și simți că, dacă există vreo criză, vei descoperi că ai super-putere și salvezi întreaga lume.

Înfiorător … nu-i așa?