Cele 12 cele mai mari secrete de viață pe care omenirea le-a uitat

Care sunt cele mai mari secrete de viață uitate de omenire?

Iată o listă cu 12 secrete de viață despre care cred că am uitat, sau mai important, o listă cu 12 lucruri de reținut:

1. Ne-am uitat locul în lumea naturală:
Acesta este primul dintre cele 12 secrete de viață uitate. În ultimii sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, distrus, am consumat și am încercat să controlăm natura pentru a ne potoli lăcomia condusă de nebunia auto-absorbită.
Am încercat să ne distanțăm de cercul natural al vieții. Am uitat cum să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbajele sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

2. Am uitat legătura noastră cu viața și cosmosul:
Desprinzându-ne de natură, am uitat că suntem profund conectați la ea și la ciclurile universului. Unele triburi de la periferia „civilizației” și care încă urmează căile ancestrale, au păstrat această legătură cu respect și respect.
Pe de altă parte, noi am insuflat un sentiment de separare care ne-a alungat din echilibru și din dezamăgire. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și țesută într-un dans delicat și frumos.

3. Am uitat înțelepciunea noastră veche:
Ne-am uitat înțelepciunea noastră străveche În căutarea de a dobândi cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre.
Am uitat poveștile antice și înțelepciunea populară care au fost transmise de la văzători și înțelepți ai antichității care au trăit în armonie cu universul.

4. Ne-am uitat drumul și visele:
Ne îndepărtăm de calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important, am uitat cum să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca visători.
Am uitat că avem puterea de a țese vise și de a folosi puterea noastră de intenție pentru a direcționa acele vise în manifestare.

5. Ne-am uitat scopul:
Cu prea multe discuții, zgomot și distragere în această realitate densă, am uitat ce am venit să facem. Ne-am uitat scopul. Suntem prinși în transa în masă a realității consensuale fabricate.
Am pierdut din vedere autenticitatea noastră, acea scânteie interioară care ne conduce spre fericirea și autorealizarea noastră. Am uitat că suntem aici pentru a ne realiza ca ființe spirituale întruchipate într-o formă fizică și încorporate într-un univers congenial.

6. Am uitat că totul este Iubire:
Am uitat că totul este Iubire. Acesta este poate cel mai profund mister dintre toate că doar unii văzători au ajuns să-l înțeleagă ca un adevăr atotcuprinzător. Totuși, acest adevăr este ascuns undeva în adâncul nostru. Am știut-o la un moment dat, dar am pierdut legătura cu ea.
Am uitat că totul este în cele din urmă energie și conștiință și că dragostea este țesătura fundamentală a existenței care trece prin toată energia și conștiința.

7. Am uitat să iertăm:

Făcându-ne să credem că suntem separați și deconectați de ceilalți și de orice altceva, am uitat să iertăm. În sensul său cel mai profund, iertarea este actul de a ne reaminti că suntem una cu toată lumea și cu toate și că nu există victimă sau făptuitor.Suntem toți împreună care ne deplasăm împreună într-o rețea dinamică pe care o numim viață.

8. Am uitat să fim liberi:

Amintește-ți un lucru în fiecare zi: ai fost făcut să fii liber.
Ne-am născut și am crescut într-o „realitate” în care libertatea este doar un concept. Eram legați de cătușele fricii, concepțiilor greșite, ideologiile false, recompensa materială și am răscumpărat regulile și legile stabilite pentru a proteja interesul câtorva. Ni s-a făcut să uităm că suntem agenți liberi ai schimbării.

9. Am uitat puterea noastră reală:

A trăi cu frică ne-a făcut să uităm cât de puternici suntem. Am uitat puterea masivă a voinței noastre și intenția noastră de a ne schimba realitatea. Am fost tradați în somnambulism și urmărind semnele gata făcute ca automatele.

10. Ne-am uitat lecțiile din istorie:

Dacă ceva ne-a învățat istoria este cât de repede ne uităm lecțiile. De nenumărate ori repetăm ​​aceleași greșeli, blocați în aceleași tipare de lăcomie și autodistrugere.
Nu putem fi învinuiți individual pentru greșelile făcute de omenire în trecut, dar suntem responsabili ca indivizi să ne reamintim greșelile din trecut și să le transmitem psihicului colectiv.

11. Am uitat să fim simpli:

Viața umană a devenit mai complexă și mai complicată. Suntem seduși de strălucirea a mai mult și nu de puterea a mai puțin. Am uitat să fim simpli și sensul simplității.
Viața este simplă într-adevăr. Simplitatea înseamnă a renunța la toate lucrurile și ideile neesențiale care încurcă vederea asupra scopului vieții noastre și a celorlalte adevăruri pe care le-am uitat.

12. Am uitat să avem încredere, să credem și să ne întrebăm:

Acesta este ultimul dintre cele mai mari 12 secrete de viață uitate de noi toți. Ne-am pierdut descântecul față de lume. Am uitat să ne mirăm de minunea vieții. Nu ne mai temem de măreția tuturor. Scepticismul și viziunea noastră cinică asupra lumii ne-au făcut să ne pierdem încrederea în noi înșine și magia universului.
Am uitat cum să credem. Aceasta este poate cea mai mare tragedie dintre toate. Ne-a slăbit spiritul și ne-a sărăcit sufletul.