Cele 12 legi spirituale ale universului și influența lor asupra vieții noastre

Fiecare dintre cele 12 Legi spirituale ale Universului vă ajută să învățați despre bunăstare, fericire și succes. După ce înțelegeți aceste legi, veți putea să vă dezvoltați o imagine clară a locului vostru în lume.

Am rezumat semnificația fiecărei legi de mai jos. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți rolul acestor legi în lumea științifică.

1. Legea Unității Divine.
Această lege afirmă că totul din universul nostru este interconectat, fiecare cuvânt, alegere, credință și dorință va afecta lumea și oamenii din viața ta. Dacă ne dăm seama că suntem toți unul, ne vom face mai puternici și mai empatici.

2. Legea vibrațiilor.
Conform acestei legi, fiecare particulă este în mișcare constantă și transportă energie. Trebuie să vă sporiți frecvența energetică pentru a trăi o viață mai productivă și mai plină.

3. Legea corespondenței,
Această lege este direct legată de legea Unității Divine și afirmă că anumite tipare se repetă în tot universul. Luați în considerare modul în care puteți contribui la aceste modificări de tipare, la rândul lor, creând o schimbare la scară mai mare.

4. Legea Atracției.
Această lege afirmă că atragem ce gândim.  A fi proactiv, pozitiv și iubitor atrage același lucru în viața ta. În schimb, frica, letargia și pesimismul vor genera experiențe negative în fiecare aspect al vieții. A avea o abordare optimistă a vieții înseamnă că practicați legea atracției pentru a vă îmbunătăți viața.

5. Legea acțiunii inspirate.
Legea acțiunii inspirate și legea atracției merg mână în mână. Această lege afirmă că cineva ar trebui să lucreze în mod activ către obiectivele proprii.

6. Legea transfotmării energiei.
Conform acestei legi, totul în jurul nostru este în continuă mișcare.  Această lege ne arată cum stimularea energiei poate ajuta la declanșarea unei schimbări pozitive.

7. Legea cauzei și a efectului.
Legea cauzei și efectului este una dintre cele mai simple legi care afirmă că toate acțiunile au o reacție corespunzătoare. Viața ta spirituală are un efect asupra lumii din jurul tău provocând reacții negative sau pozitive.

8. Legea despăgubirii.
Pur și simplu, această lege afirmă că culegi ceea ce semeni. Această lege este esențială pentru a vă reaminti că tot ceea ce dați universului este ceea ce primiți.

9. Legea relativității.
Nici o experiență, persoană, emoție sau acțiune nu pot fi etichetate bune sau rele decât în ​​comparație cu altceva. Orice ți se întâmplă poate fi văzut prin diferite perspective care îți arată zonele în care te poți îmbunătăți în viață.

10. Legea polarității.
Totul are un opus și aceste contrarii ne ajută să înțelegem viața. Prin urmare, dacă treci prin ceva rău, aceste contrarii te vor ajuta să privești binele care se poate întâmpla.

11. Legea ritmului.
Cunoscută și sub numele de legea mișcării perpetue, această lege implică faptul că totul vine în cicluri.  Poate că vă aflați astăzi în partea negativă a ciclului, dar acest lucru vă pregătește pentru o schimbare pozitivă mâine.

12. Legea genului.
Această lege afirmă că există două forme de energii, masculină și feminină sau yin și yang. Toate ființele umane conțin ambele energii și trebuie să găsim un echilibru între cele două pentru a avea o viață fericită și autentică.

Aceste 12 legi spirituale ale universului vă vor spori creșterea spirituală și vă vor permite să duceți o viață semnificativă.