Cele 3 femei din viata unui barbat

Mama este fiinta careia ii suntem datori o viata, ea este cea care iti da viata, cea care te aduce pe aceasta lume. Ea te va iubi neconditionat. Ea este cea mai iubita si pretuita fiinta din lume. Mama este cea care a avut grija de tine si inca mai are.

Mama este cea care a suferit si a plans pentru tine. Ei ar trebui sa-i multumesti ca existi, si ca esti cel care esti azi. Cu ea vei putea vorbi mereu, nu conteaza varsta. Ea va fi mereu alaturi de tine. Relatia dintre o mama si fiul ei nu se va schimba niciodata. Intotdeauna ai fost si vei fi copilasul ei indiferent de varsta.

Sotia este cea care te ia de la a ta mama si te invata sa iubesti. Ea va fi sufletul tau pereche. Ea va fi cea care te va face barbat.Va fi ca o a doua mama pentru tine. Ea va da nastere copiilor tai.  Ea va fi femeia ta. Va fi jumatatea ta lipsa. O vei iubi si respecta in acelasi timp.

Ea va fi cea pe care o vei privi dimineata si careia ii vei rosti vorbe dulci. Nu ai sa poti trai fara ea. Ea va fi cea care iti va da taria si puterea de care ai nevoie. Te va sustine mereu, la bine si la greu va fi acolo cu tine. Ea va fi cea care te va surprinde mereu placut si care iti va arata cat de mult te iubeste. Ei vei putea sa te destainui.

Este cea care va avea grija de copiii ei, ii va iubi mai mult ca orice pe lumea asta. Te va intelege atunci cand nimeni nu o va face. Te va ajuta sa te ridici atunci cand ai cazut. Ea este unica. Ea va fi cea care ti se va oferi tie si doar tie. Pentru ea vei fi barbatul ideal chiar daca nu esti.

Fiica ta (fiicele), va fi rodul iubirii tale cu a ta femeie. Ea va fi lumina ochilor tai. O vei iubi mai mult ca orice pe acest pamant. Ea va fi fetita lui tata. Vei fi topit de fericire la vazul ei.

Vei realiza ca nu ai trait degeaba pe acest pamant. Ea va fi bucuria ta. Ea si a ei mama vor fi motivul pentru care te intorci acasa. Ea va fi mica ta alintatura. Va fi mandria ta. Iti va lumina sufletul si casa. O vei proteja chiar si atunci cand nu mai este o copila, dar in sufletul tau ea tot fetita lui tata a ramas. Si fetita lui tata va ramane mereu.

Iubeste femeile din viata ta!

sursa – https://hasma09.wordpress.com/2014/04/21/cele-3-femei-importante-din-viata-unui-barbat/