Cele 7 tipuri de personalitate care schimbă lumea. Ești unul dintre ei?

Sapte tipuri distincte de personalitate fac umanitatea foarte specială, nu numai în interacțiunile lor între ele, ci în interiorul lor. Sincronicitatea le leagă pe toate într-un sistem frumos care face totul să funcționeze. Nici o ființă umană nu este reprezentată vreodată doar de unul dintre aceste tipuri de personalitate, ci mai degrabă un amestec de mai multe. Și în timp ce mentalitatea occidentală se concentrează pe momentele fericite ca ideal, nu știe că fiecare piesă a puzzle-ului, fiecare cu defectele sale, este parte integrantă în evoluția spirituală a umanității.

Totul se schimbă și se schimbă atât de repede și fiecare dintre aceste segmente joacă un rol critic în conștiința umană. Cele 7 tipuri de personalitate care schimbă lumea

Iată cele mai importante 7 tipuri de personalitate care schimbă lumea. Aflați care dintre aceste tipuri de personalitate sunteți.

1. Inițiatorul
Indiferent de inițiativă, aceștia sunt acționarii lumii noastre. Fiind numărul de „noi” în care începe orice manifestare, ele simbolizează principiul începutului sau inițierii prin puritatea scopului. Energia este cea care începe toate acțiunile și conduce calea în direcții noi. Fără ele, am avea o mulțime de probleme pentru a face lucrurile, deoarece atunci când nimeni altcineva nu vrea să o facă, se intensifică și o realizează cu curaj, originalitate și hotărâre. Puterea lor le face manifestanți magnifici și au nevoie de sprijin pentru a-i menține. Nu tolerează lenea de la persoanele din cercurile lor și nu le place să ceară ajutor celorlalți. Inițiatorul este cineva de care depindem cu toții pentru realizări monumentale, deoarece sunt stăpâni în autosuficiență, invenție, concentrare și raționalitate.

2. Vindecătorul
Întrucât inițiatorii se duc adesea în boli fizice prin efortul lor constant de a continua să meargă înainte, vindecătorii sunt necesari pentru a ajuta la readucerea echilibrului la sănătatea lor fizică. Este o energie feminină care domină vindecătorul, dar mulți bărbați prezintă energii vindecătoare foarte puternice. Simțul lor intuitiv este foarte puternic și printre cele mai puternice dintre toate tipurile de personalitate.  Unii dintre cei mai mari bărbați și femei care au umblat vreodată pe Pământ au avut alături un vindecător ca partener sau confident. Sunt extrem de eficienți în a aduce pace, armonie și echilibru în multe experiențe diferite și o fac cu toleranță, răbdare, cooperare și sensibilitate – în special la nevoile altora. Este mai probabil să sufere în tăcere dacă nu pot determina oamenii din relațiile lor strânse să înțeleagă care este problema dintre ei.

3. Catalizatorul
Catalizatorii lumii au darul unic de a schimba oamenii și circumstanțele cu consecvență și creativitate în orice moment. Ei sunt meditatorii planetei care permit celorlalți să exploateze energia lor. Meditatorii pot fi cei care pot obține aceeași energie în timp ce dansează, pictează, lucrează sau folosesc orice abilitate artistică care le permite să realizeze vibrația. Când Inițiatorii și Vindecătorii devin frustrați, aceștia se uită la Catalizatori pentru asistență la nivel cuantic. Niciunul dintre ei nu poate înțelege ce fac pentru celălalt, dar oricare ar fi calea Catalizatorilor, devine mai pașnic din cauza lor. Când inițiatorii și vindecătorii se unesc, au adesea nevoie de sinteza catalizatorului pentru a pune toată acea energie într-o acțiune eficientă.

4. Protectorul
Înainte de a exista tehnologie de orice fel, exista Gaia. Majoritatea oamenilor moderni au pierdut această legătură. Mulți „Protectori” nu știu că sunt lucrători ușori, dar știu că sunt conectați la conștiința Gaia. Ei sunt îmbrățișătorii copacilor, ecologiștii, grădinarii, șoaptele de animale și toți iubitorii de natură. Unii își ignoră propriile cerințe dietetice pentru energie și în schimb sacrifică acele nevoi pentru adevărul și dragostea lor pentru Gaia. Ei iubesc Pământul și Mama Natură pentru tot ceea ce este și ceea ce oferă, iar acea pasiune nu le părăsește niciodată pentru restul vieții lor. Se nasc cu ea, infuzat la naștere cu o dragoste pentru tot ceea ce este Gaia. Aceștia sunt de încredere, răbdători, convenționali și tradiționaliști, totuși caută siguranța și „casa” ca refugiu. Protectorii sunt extrem de loiali cauzei lor, muncitori și conștienți de securitate, cu valori și morale ridicate.

5. Schimbătorul de joc
Schimbătorii de jocuri au cel mai mare număr de suflete vechi din toate tipurile de personalitate. Îi ancorează pe toți ceilalți și sunt extrem de independenți în minte și suflet. Sunt multi-talentați și cu multe interese. Sunt atrăgători, independenți, liber-gânditori, în mișcare rapidă și potențial slăbiți. Sunt adesea ființe foarte sexuale. Resimt restricțiile și responsabilitățile în timp ce poartă instabilități și imprevizibilitate. Ei ne atrag atenția asupra minunii vieții și ne atrage atenția să apreciem percepția haosului din jurul nostru. Deci, de ce sunt ei schimbătorii de joc? Pentru că umblă și răspândesc acțiune compasivă ancorându-i pe toți ceilalți. Ei își desfășoară viața fără să-și construiască un site web, să scrie o carte, să vorbească pe scenă, ci mai degrabă să își vorbească înainte de a face altceva.

6. Armoniosii
Ei reprezintă armonia, echilibrul, sinceritatea, iubirea și adevărul. Sunt considerați cei mai „armonioși” dintre toate tipurile de personalitate. Crearea unui mediu de pace și armonie este întotdeauna cel mai puternic impuls. Ei ne „luminează” calea în zone în care avem nevoie de echilibru spiritual și mental. Ei ne fac semn să administrăm compasiune și să alegem în mod conștient iertarea într-o situație. Sunt mamele lumii. Acestea sunt despre sacrificarea, îngrijirea, vindecarea, protejarea și învățarea altora. Nici o familie sau comunitate nu poate funcționa fără puterea Nurturerului de a le menține împreună și în siguranță. Ele sunt lipiciul care menține o familie sau o comunitate împreună. Sunt plini de simpatie, iar simțul lor de dreptate este bine dezvoltat. De fapt, atât de mult încât, atunci când percep nedreptatea, își vor sacrifica tot timpul și efortul pentru a îndrepta lucrurile. Ei sunt luptători corecți pentru pace și integrare armonioasă.

7. Exploratorul
Rezonează cu vibrațiile și energiile „Conștiinței colective”, credință și spiritualitate. Se ocupă de aspecte ezoterice și științifice ale realității. Concentrat pe activarea imaginației și manifestarea rezultatelor în viața noastră prin utilizarea gândirii și conștientizării conștiente. Ei poartă ceea ce poate fi definit doar ca o vibrație magică, cu o înțelegere subiacentă a legilor fundamentale ale universului. Ele sunt secrete, misterioase, stand-offish, intuitive și introspective. Ei tind să aibă tendințe psihice puternice și sunt vindecători naturali cu un nucleu de forță interioară. Ei sunt vizionari, căutători, gânditori și căutători ai Adevărului care încearcă întotdeauna să înțeleagă adevărurile ascunse subiacente. Cei numiți teoreticieni ai conspirației sunt unii dintre cei mai mari exploratori de pe planetă.