Cele două fețe ale fiecărui semn zodiacal – Tu cui aparții?

Un număr mic de oameni știu că fiecare semn al zodiacului are două tipuri diferite. Există oameni care sunt pe deplin asa atunci când sunt descriși de semnul lor, în timp ce există și cei care s-au născut aproape de un alt semn care face ca caracteristicile lor să fie diferite.

Cu toate acestea, după ce ați citit acest lucru, puteți simți, de asemenea, că semnul dvs. este cel în care vă încadrați mai mult. Există o mulțime de variații și, atunci când ne gândim mai bine, două persoane care au același semn zodiacal nu sunt tocmai asemănătoare.

Berbec
Tipul unul: acești oameni au temperamente rele și nu vor renunța la lupte. Deși tind să fie tăcute, uneori pot fi și terifiante și puternice.
Tipul doi: Acești oameni sunt foarte frumoși, iar alții se uită la ei. Ele pot fi, de asemenea, egoiste; cu toate acestea, alții trec cu vederea acest lucru, deoarece cred că este un privilegiu să fie în viața lor. Sunt capabili să aibă grijă de ei înșiși, dar le place și atunci când sunt în centrul atenției.

Taurul
Tipul unu: Când trebuie să facă ceva, cu excepția muncii, acești oameni sunt leneși. În schimb, își petreceau timpul liber vizionând filme pe Netflix în loc să iasă cu prietenii lor.
Tipul doi: Acești oameni sunt foarte chill, dar nu le plac glumele atunci când vorbesc despre finanțe. Ei posedă un temperament pe care nicio persoană nu-l poate asuma și va distruge fiecare persoană care iese în cale atunci când este supărată.

Gemeni
Tipul unu: Acești oameni sunt cățele cu două fețe și înjunghiate în spate și fiecare persoană din jurul lor știe asta sau este conștientă de potențialul lor. Alți oameni îi înconjoară în mod constant, dar nimănui nu îi plac mult.
Tipul doi: Acești oameni se jignesc destul de ușor, deoarece sunt dispuși, dar la urma urmei pot fi prieteni minunați. Nu vor lăsa alți oameni să-i țină departe de a face ceva ce își doresc în viața lor.

Rac
Tipul unu: Aceste persoane sunt foarte protectoare atunci când vine vorba de persoanele iubite. Îi adăpostesc pe alții și îi lasă să-i folosească. Trebuie să fie destul de asertivi când vine vorba de propria lor viață. Trebuie să încerce să trăiască pentru ei și nu pentru alții.
Tipul doi: acestor persoane le pasă de cei din jur, dar nu lasă niciodată nevoile acestor persoane să interfereze cu ale lor până când nu este recomandat și rezonabil. Le-ar ajuta cu bucurie pe cei care sunt importanți pentru ei.

Leu
Tipul unu: Acești oameni sunt absorbiți de sine și înfiorători. Ei cred că nimeni sau nimic în lume nu contează mai mult decât ei înșiși. Alții îi urăsc, dar uneori trebuie să se prefacă că le plac.
Tipul doi: Se iubesc pe ei înșiși, dar uneori nu le deranjează să ajute și alte persoane. Sunt amuzanți și amuzanți și sunt, de asemenea, dispuși să învețe și să predea, mai degrabă decât să se prefacă că știu tot ceea ce fac.

Fecioara
Tipul unu: Acești indivizi sunt bine organizați și, uneori, sunt egoiști. Nu le place să se ocupe de ceilalți decât dacă acei oameni sunt prietenii lor. Sunt muncitori sârguincioși și își fac griji mai mult decât ar trebui.
Tipul doi: Fecioarele adoră conexiunile ocazionale și găsesc întotdeauna soluția la o problemă. Sunt destul de emoționanți, deși nu o arată și au și o latură sălbatică secretă.

Balanță
Tipul unul: preferă relații lungi și semnificative, deoarece nu le place să-și piardă timpul cu jocurile sau jocurile. Ei recunosc repede că greșesc și corectează întotdeauna greșelile altor persoane.
Tipul doi: Acești oameni acordă întotdeauna o atenție mai bună anumitor lucruri. Altora le este greu să refuze solicitările lor. Ei își folosesc creierul ca modalitate de a ieși din unele situații care nu sunt importante.

Scorpionul
Tipul unu: Scorpionii sunt cu adevărat sexy și adoră alergarea altora. Au stăpânit jocul de dragoste, dar nu vor să fie cu un partener mult timp.
Tipul doi: Acești indivizi sunt senzuali, făcând minunat în relația lor până când focurile pasiunii nu se aprind. Sunt pline de umor, iar alții își iubesc căile arogante.

Săgetător
Tipul unu: Le place să călătorească și să facă lucruri care le sunt amuzante. De asemenea, sunt detașați emoțional, nu se stabilesc niciodată cu o singură persoană.
Tipul doi: Le place să aibă prieteni pentru a călători împreună. Sunt spirite libere, care sunt mai mult legate de lume decât altele. De asemenea, sunt iubitori și amabili.

Capricornul
Tipul unu: Acești oameni sunt neclari ignoranți care își petrec cea mai mare parte a timpului lucrând, ceea ce îi face să petreacă mai puțin timp în realitate. Ei cred că modul lor de gândire este unic.
Tipul doi: sunt duri când sunt supărați și se întorc mai târziu pentru a verifica lucrurile. Nu le place să aștepte, deoarece nu sunt indivizi cu adevărat răbdători.

Vărsător
Tipul unu: Acești oameni gândesc întotdeauna de la sine și își mențin mintea deschisă. Sunt mincinoși teribili și pot fi mai creativi față de toate celelalte semne din Zodiac.
Tipul doi: Sunt extrem de independenți și independenți. Îl urăsc când trebuie să ceară ajutor, așa că vor face totul pentru a preveni acest lucru. De obicei, alții îi înțeleg greșit.

Pești
Tipul unu: Acești oameni au o inimă enormă și pot fi uneori prea sensibili. Ei întotdeauna scot la iveală cele mai bune dintre oamenii din jurul lor. Sunt intuitivi, urmându-și mereu instinctele.
Tipul doi: Sunt păzite, dar, cu un motiv rezonabil, știu cât de răi pot fi uneori oamenii. Sunt visători și adoră să petreacă timp în singurătate, jucând jocuri și urmărind anime-uri. Sunt creaturi profund emoționale care caută atenție în relații.