Cele mai comune 9 simboluri de vis la care ar trebui să fii atent. Nu ignora niciodată aceste vise.

Visarea este ceva ce facem cu toții în fiecare noapte, timp de 90 de minute până la 2 ore; științific este cunoscut sub numele de somn REM. Fie că ne amintim visele sau nu, le avem cu toții.

Apariția anumitor acțiuni sau lucruri în visele noastre se întâlnesc în mod obișnuit la mulți oameni. În timp ce fiecare individ care își amintește visele trebuie să le examineze prin prisma vieții lor conștiente, aceste SIMBOLURI pot acționa ca un ghid pentru autoexaminarea problemelor la care trebuie să fiți atenți.

ACESTE 9 SINBOLURI DE DREAM COMUNE CARE NU TREBUIE IGNORATE:

1. DINȚI
Dacă ai avut vreodată acest vis, nu ești singur. În vis, simți că dinții se slăbesc și, de obicei, te simți îngrozit când îți cad în mână, în timp ce încerci să-i salvezi. PIERDEREA DINȚILOR în timp ce visezi reprezintă, de obicei, o PIERDERE DE CONFIDENȚĂ, CONTROL sau PUTERE undeva în viața cuiva. Poate avea loc într-o relație la locul de muncă sau în viața personală. Visul înseamnă anxietatea ta față de această dezvoltare și se uită la, pentru a ajuta la rezolvarea problemei atunci când ești conștient.

2. CĂDERE IN GOL
Acest lucru indică din nou o pierdere a controlului în viața de veghe; în această circumstanță poate arăta o teamă de pierdere. Examinând dacă este ceva sau cineva pe care te temi să-l pierzi, când ești treaz, te poate ajuta să rezolvi problema.

3. FĂRĂ ÎMBRĂCĂMINTE ÎN PUBLIC
În general, acest lucru vă îndreaptă spre examinarea lipsei de încredere sau a fricii de a fi expus în viața cuiva. Ești tu în interacțiunile cu ceilalți sau ești plăcut oamenilor să te încadrezi? Mintiți și vă faceți griji că adevărul va ieși la iveală? Doar tu, cu adevărat sincer cu tine însuți, când te trezești dintr-un astfel de vis, vei dezvălui ce aspect al vieții tale de care te temi va fi DEMASCAT.

4. ZBORUL
Zborul în vis poate fi o experiență cu adevărat exaltantă. Dacă vă ridicați în sus, poate denota un sentiment de libertate … poate vă simțiți eliberați de ceva care v-a afectat. Dacă zburați mai jos la sol, poate că aproape lipsesc obstacolele, cum ar fi mașinile, firele sau alte persoane, acest lucru poate fi mai îngrijorător. Ți-au ieșit în viață lucruri frustrante sau supărătoare pe care vrei să le rezolvi?

5. MOARTEA
În timp ce visarea la moarte poate fi deranjantă, în mod ciudat poate fi simbolul finalurilor pozitive din viața ta de veghe. Poate că ați trecut de la o situație sau persoană care a avut un impact negativ. În general, este simbolic al schimbării, care este o parte a vieții care este în curs de desfășurare, iar unii dintre noi avem mai multe dificultăți în a fi în tranziție decât alții.

6. CASE
Acest lucru apare de obicei în vise și este o reprezentare generală a SINEI. Este o casă din trecutul sau prezentul nostru? Este intact sau se destramă de inundații sau incendii? Există animale în casă care te fac să te simți în pericol? Ceea ce se întâmplă într-un vis despre o casă indică cât de general vă simțiți sigur sau nesigur.

7. A FI VÂNAT
Experiența obișnuită a visului în care ești urmărit și fie nu te poți mișca foarte repede, fie pare că nu te miști deloc în timp ce încerci să fugi, este un vis comun de ANXIETATE. Uită-te la ceea ce fugi în viața ta de veghe și te confrunți cu ea, te va ajuta să ameliorezi această anxietate.

8. EXAMEN
Acest vis de anxietate comun reprezintă o teamă de a nu fi pregătit. Poate că amânați anumite lucruri din viața voastră; acest vis te poate alerta că ignorarea sau amânarea lucrurilor îți provoacă stres nedorit.

9. APĂ
Nu în ultimul rând este simbolul apei care apare de obicei în visele noastre. Ceea ce este important în analiza a ceea ce îți spune, este forma în care vine. Apa este expresia supremă a minții inconștiente care îți exprimă adevăratele emoții. Se apropie de tine un val uriaș care te va sugea? Este o piscină relaxantă sau un lac calm? Este o cascadă care te curăță ușor sau un torent de apă unde simți că te îneci? Privind cum vine apa în visul tău, este un indicator generalizat al gradului de ușurință sau de disconfort din viața ta.
După cum puteți vedea, sunt multe de învățat încercând să ne amintim și să ne interpretăm visele, astfel încât să putem face schimbări sau ajustări care să ducă la o viață mai pașnică.