Cele mai frecvente 11 coșmaruri și ce înseamnă de fapt

Dacă te trezești într-o baltă de transpirație după un coșmar terifiant despre clovni sau cu un sentiment în stomac care te face să te înfioră după ce visezi să cazi într-o groapă nesfârșită, nu ești singur.

Dacă ați avut unul dintre aceste vise comune și înfiorătoare și v-ați întrebat ce înseamnă, vești bune: deoarece coșmarurile sunt destul de frecvente, există o mulțime de informații despre motivele pentru care se întâmplă!

Psihologii au legat viața de veghe de ceea ce se întâmplă în visele tale. Și are sens: inconștientul tău este eliberat în somn și te apuci de lucruri la care nu ai fost priceput în viața reală.

Uneori, acest lucru se poate manifesta în coșmaruri. Așadar, este benefic să știi ce anume încearcă să-ți spună un vis.

Clovni
Clovnii sunt înfiorători. Am stabilit acest lucru. A vedea unul în visele tale te-ar putea face să te simți neliniștit și există un motiv în spate. Potrivit Dream Moods, „clovnul poate reprezenta o persoană misterioasă din viața ta care înseamnă rău.

Este posibil ca cineva pe care îl cunoașteți să nu fie cine pare. Sau cineva se poate preface că este cineva care nu este și se ascunde sub o fațadă. ”

Depinde într-adevăr de ce fel de clovn apare în visul tău. Este fericit sau trist? Acest lucru vă va ajuta să indicați ce sentimente puteți fi ~ simțind ~.

Șerpii sunt în jurul tău
Nu toată lumea este un fan al șerpilor. Alunecă, șuieră, au colți … nu este grozav. Deci, să-ți imaginezi că ai unul lângă tine sau pe tine ar putea fi destul de înfiorător.

Aparent, atunci când visezi șerpi, „înseamnă frici și griji ascunse care te amenință”, potrivit Dream Moods. Visul tău îți spune să te trezești. Nu chiar în acea secundă, din cauza somnului, ci în viața ta de veghe reală. Ar trebui să fii atent la împrejurimi.

Cădere
Hei, nu fi atât de dur cu tine! Dacă visezi căderea, s-ar putea să fie nevoie să te ușurezi. Dream Moods explică faptul că aceste vise „reflectă adesea un sentiment de eșec sau inferioritate în anumite circumstanțe sau situații.

Poate fi frica de a eșua la locul de muncă / școală, a pierde statutul sau a eșua în dragoste. ” Da, poate fi înfiorător să visezi căderea într-o groapă fără fund, dar este mai rău să fii rău pentru tine în viața ta reală și trează.

Vezi persoane moarte

A vedea oameni morți în visele tale ar putea însemna „că ești influențat de oameni negativi și că stai agățat de mulțimea greșită”. Potrivit Dream Moods, depinde cu adevărat de cine sunt acești oameni.

Îi cunoști? Sunt străini? Semnificații diferite pot fi interpretate pe baza relației tale cu defunctul care apare în visul tău.

Cu toate acestea, a avea pe cineva care a trecut mai departe făcând un cameo în somn se poate simți puțin neliniștit. Și ca să nu mai vorbim, emoțional.

Dinții care cad
Acest vis înfiorător despre pierderea dinților prețioși este destul de obișnuit. Dacă visezi la cariile și pierderea dinților, ar putea însemna că ai unele sentimente serioase și îți faci griji pentru o schimbare de viață.

Moarte
Pare înfiorător. S-ar putea să te simți înfiorător. S-ar putea să vă treziți gâfâind după aer și bătându-vă pe tot corpul pentru a vă asigura că da, sunteți încă atât de în viață.

Dar, potrivit dr. Oz, acest vis poate fi interpretat ca pozitiv.

Da. Site-ul doctorului Oz explică: „De multe ori sunt pozitive și adesea pot însemna că sunt în față mari schimbări. Moartea poate fi un simbol că vă îndreptați spre ceva și lăsați trecutul în urmă. ” Cred că este un lucru bun?

Te visezi dezbrăcat/ă
A fi gol în fața unei mulțimi poate fi un sentiment înfiorător. Nimeni nu vrea să se expună pe deplin unui grup de oameni – indiferent dacă îi cunoaște sau nu.

Potrivit Dicționarului de vise, acesta este un vis foarte obișnuit și poate simboliza „rușinea cu tine însuți” sau se poate simți „vinovat într-o situație”. Poate că exercitați fericita artă a meditației înainte de culcare pentru a îndepărta visele de anxietate ca aceasta.

te simți urmărit/ă
Nimănui nu-i place să fie urmărit. Dar acest vis este unul obișnuit pentru anxietate.

Potrivit Dream Moods, aceste tipuri de vise, „care provin din sentimentele de anxietate din viața ta de veghe. Fuga și zborul sunt un răspuns instinctiv la o amenințare fizică pentru mediu. ”

Conducerea unei mașini fără control
Un alt vis care indică anxietate, stresul de a nu putea controla o mașină în mișcare ar putea însemna că te simți, de asemenea, scăpat de sub control în viața ta.

Luați-vă o pauză odată ce vă treziți și, probabil, faceți-vă să vă simțiți de parcă dețineți controlul. Chiar dacă asta înseamnă doar notarea unei liste de lucruri de făcut.

Noaptea
Această semnificație a visului este destul de intuitivă. A suferi o vătămare se poate simți destul de înfiorător în vis. Dar, deși sunteți complet bine, ar putea însemna că încercați să vă vindecați.

Potrivit Profeției viselor, „visătorul ar fi putut fi rănit fizic sau emoțional cu mulți ani în urmă sau la fel de recent ca ziua visului. Cel mai important simbolism este faptul că visătorul încearcă să se vindece, adânc în interior, de această vătămare. ”

Dormi. Paralizie.
Cel mai înfiorător dintre toate este paralizia somnului. Este experiența corpului care doarme, dar treaz, din corp, care te va face să simți că ești bântuit sau posedat.

Nu este atât un vis, cât este o tulburare de somn, dar rămâne să fie cea mai înspăimântătoare experiență. Mai ales dacă nu știi ce se întâmplă. Live Science explică: „paralizia somnului apare atunci când creierul și corpul nu sunt chiar pe aceeași pagină când vine vorba de somn”.

Ceea ce se simte ca cea mai proastă teroare nocturnă imaginabilă nu este deloc o teroare nocturnă. De fapt, nu simbolizează nimic și nu-ți face griji că nu ești urmărit de supranatural.