Cele mai frecvente 4 momente când îngerul tău păzitor te va vizita

Odată ce identificați când și cum vă va vizita îngerul dvs păzitor, veți fi din ce în ce mai conștienți și pregătiți pentru data viitoare când iși va face simțită prezența. Pentru a profita la maximum de vizita lor, spiritele tale păzitoare au câteva momente preferate.

Cele 4 cele mai frecvente momente de vizitat

Când ești singur
Timpul dvs. singur este unul dintre singurele momente ale zilei în care nu sunteți distras de alte persoane – deci este mai probabil să observă schimbarea subtilă în prezența altuia.

Dacă singurul dvs. timp este seara sau dimineața devreme, s-ar putea chiar să fiți mai puțin distras, deoarece vă preocupați cu mai puține sarcini.

Seara, mulți dintre noi suntem în voia zilei și, în mod natural, ne descărcăm toate distracțiile – comunicații, mass-media, treburi, listă de sarcini, discuții mentale.

Cu cât aveți mai puține distrageri, cu atât vă este mai clară mintea și cu atât este mai probabil ca o persoană iubită decedată să vă poată atrage atenția.

Când dormi / visezi
Chiar dacă împărtășești un pat cu cineva, de obicei, când te trezești dintr-un somn – o faci ca fiind singurul treaz în casa ta.

Astfel, uneori, o persoană dragă poate încerca să te viziteze noaptea, mai ales dacă acesta este singurul moment în care ești calm și mintea ta este liniștită.

În timp ce cei dragi nu întotdeauna * intenționează * să te trezească (uneori le place să fie cu tine!), Uneori o vor face.

Data viitoare când te trezești brusc, poate fi motivul unei vizite a unei persoane dragi.

Într-un moment dificil din viața ta
Dacă ați pierdut pe cineva care a fost perna voastră de a cădea, confortul și sprijinul dvs. sau umărul pe care să plângeți – persoana iubită vă va vizita în continuare pentru a vă oferi acest confort.

De fapt, aceasta este una foarte comună pentru bunicile și partenerii romantici care sunt de cealaltă parte.

În timpul evenimentelor din familie
Nuntă, angajamente, nașteri, evenimente sportive, ceremonii, prezentări, promoții, cumpărarea unei case, trimiterea unui copil de la facultate, câștigarea unui premiu, eliberarea de o situație proastă și multe altele.

Toate acestea sunt evenimente pe care cei dragi nu vor să le rateze. Îți face griji că mama ta a trecut chiar înainte de nașterea copilului tău? Nu fi. Va fi acolo.

Acestea sunt cele mai frecvente patru momente, totuși, aici există și momente ale zilelor în care vălul dintre lumea spirituală și lumea fizică este cel mai subțire – ceea ce vă poate face mai ușor să simțiți Duhul și, prin urmare, să le vedeți sau să le simțiți mai mult decât ai face în mod normal.