Cele mai frecvente 7 trăsături ale persoanelor toxice. Învață să le recunoști

Oamenii toxici vin sub mai multe forme.  Cel mai bun mod de a face față acestora este pur și simplu să evitați prezența lor (și, prin urmare, influența lor negativă) cât de mult puteți.

Iată șapte dintre cele mai frecvente trăsături ale persoanelor toxice, astfel încât să le puteți vedea venind la o milă distanță și îndepărtându-se!

Manipulare

Aceasta este pâinea și untul oricărei persoane toxice – manipulând pe alții în avantajul lor. Manipularea poate fi greu de detectat, deoarece este foarte adesea subtilă, dar pe o perioadă suficient de lungă de timp steagurile roșii încep să se adune și veți observa că ceva nu este în regulă.

Critic

Cineva care iute îi judecă pe alții este cineva care nu se pune în locul altor persoane. Saltul la concluzii și scrierea oamenilor din cauza lucrurilor pe care le fac este un exemplu comun de comportament toxic.

O lipsă de smerenie

O persoană care dă vina întotdeauna asupra lucrurilor pe care le-a făcut asupra altor persoane este cineva care nu se consideră responsabil pentru consecințele (negative) ale acțiunilor lor. Oamenii greșesc. Face parte din a fi om.

Nu au nicio problemă să mintă

Minciuna vine ușor pentru persoanele toxice. Pentru unii, este la fel de natural ca respirația. Nu au nicio problemă să te mintă printre dinți, adesea zâmbind. Când știi că cineva minte des și fără probleme, stai cât de departe poți de ei. Este important să te înconjori de oameni sinceri și pozitivi.

Totul este despre ei

Când fiecare conversație pe care o purtați cu cineva este într-un fel, cu ei niciodată nu arată niciun interes pentru ceea ce aveți de spus. Viața este prea scurtă pentru a păstra oamenii care sunt interesați doar de ei înșiși în viața ta.

Ei trăiesc pentru dramă

Orice persoană care caută, instigă sau are nevoie de dramă pentru a-și da viața un fel de sens este toxică. Veți fi mult mai fericiți și vă veți putea bucura de o existență mai pașnică odată ce o veți scapa de aceste persoane.