“Cele mai frumoase daruri pe care le poți oferi cuiva sunt gesturile frumoase, vorbele bune şi prieteniile sincere.”

Adevărata fericire, sta în lucrurile mărunte care ne taie respiraţia, care ne fac să apreciem oamenii din jurul nostru şi lucrurile care ne învaţă să ne bucuram ceea ce contează cu adevărat. Cu toţii suntem ocupaţi să alergăm după fericire.

Deşi ne-o dorim cu ardoare, facem totul pentru a o îndepărta. Paradoxal, nu? Este ca şi cum ai ateriza în nisipul mişcător. Cu cât te agiţi mai tare, cu atât mai rău te afunzi. Fericirea cere timp, simplitate şi aşteptare, pentru a ţi se aşeză pe umăr şi a te urma în viaţă.

Fericirea sta în lucruri mărunte, în oameni buni şi frumoşi care ne fac viaţa mai frumoasă, în fiecare anotimp ce ne dă răgazul de a mai visa, ori în fiecare pasiune care ne însoţeşte prin viaţă. Trebuie să fii fericit, pentru că nimic nu îţi stă în calea spre fericire!

Pretuiti fiecare moment pe care il aveti, apreciati lucrurile marunte din viata voastra, bucurati-va de o clipa banala petrecuta alaturi de oamenii dragi… si amintiti-va ca timpul nu asteapta pe nimeni.

Adevarul este ca nu exista niciun moment mai bun pentru a fi fericit decat ACUM. Daca nu acum, atunci cand? Viata ta va fi intotdeauna plina cu provocari. Recunoaste asta acum si decide sa fii fericit indiferent de situatie.