Cele mai mari frici pe care le ai în funcție de zodia ta

Să te cunoști pe tine însuți, înseamnă să deții destinul vieții tale. Astrologia ne poate ajuta să înțelegem și să ne îmblânzim chiar și cele mai grave temeri, pentru că, de fapt, ne ajută să ne înțelegem mai mult natura. La urma urmei, ceea ce ne temem ar putea fi ceea ce vrem în secret …

Cele mai grave temeri ale semnelor zodiacale
În acest articol vom vedea și vom examina natura celor mai profunde, cele mai grave temeri ale noastre. Să vedem natura, deci puterea dușmanilor noștri. Știind acest lucru, ne poate ajuta să luptăm și să câștigăm acest joc.

Berbecul: pierderea
Un singur cuvânt și un singur cuvânt, Berbecului îi este frică să nu audă vreodată: Rătăcitor. Însuși sensul cuvântului îi îngrozește în cel mai oribil mod. Dar ce înseamnă de fapt atunci când spun „învins”?

Cu siguranță nu se tem să piardă în jocuri – și joacă din greu. Deși, desigur, nu le place, nu asta le sperie. Le este frică să piardă controlul și să fie manipulate. Berbecii vor să aibă ultimul cuvânt, deoarece consideră că este extrem de important să fie stăpânii lor înșiși. Independența este vitală pentru ei, împreună cu sentimentul demn și important.

Antidot: Nimeni nu poate câștiga pentru totdeauna. Simțirea importantă și încrezătoare începe din interior. Îmbrățișați-vă defectele și asigurați-vă că faceți tot ce este mai bun pentru dvs. și pentru cei pe care îi iubiți. Iubirea nu cunoaște reguli.

Taurul: schimbarea
Vorbim despre orice s-ar putea schimba. Sunt destul de sigur că auzind cuvântul „schimbare” îi sperie mai mult decât să privească clovnul „pennywise” sub patul lor. Ce simbolizează pentru ei?

Taurul are de obicei o perioadă dificilă de stabilire a securității emoționale și acest lucru provine din experiențe destul de dificile în copilărie. Teama de abandon și dezamăgire pare să găsească întotdeauna o cale de întoarcere la ei. Iar asta îi sperie cel mai mult. Vor să se asigure că nu trebuie să se confrunte niciodată cu acest necaz.

Antidot: Schimbarea va veni. Treci peste. Totul se schimbă, te schimbi pe măsură ce citești articolul. Dar unele lucruri nu se schimbă niciodată. De exemplu, mintea ta strălucitoare și natura ta pasională. Ai încredere în tine și în puterile tale. Veți găsi întotdeauna o cale.

Gemeni: a fi depășit
Jocurile minții sunt iubite de aceste creaturi inteligente. Dar, la un moment dat, s-ar putea crede că pot pierde sau chiar mai rău, pot fi umiliți de unul mai inteligent.

Gemenii depind de capacitatea lor de a primi și analiza mii de informații, în același timp. Da, sunt cu adevărat strălucitori. Dar adevărul este că nu suntem întotdeauna în cea mai bună formă și mintea noastră uneori funcționează mai bine decât altele. Aparent, acest lucru înseamnă că noi nu putem oferi întotdeauna 100% din abilitățile noastre. Și tocmai asta îi sperie. Una dintre cele mai grave temeri ale lor este să fie abandonată de propria lor minte.

Antidot: Va exista întotdeauna cineva mai deștept decât tine. Asta nu înseamnă însă că ești mai puțin demn. Admirarea abilităților intelectuale ale altcuiva face parte din a fi inteligent. Ceea ce puteți face este să încercați să vă liniștiți și să vă gestionați nervozitatea. Greșelile pe care le comiți se datorează de obicei firii tale grăbite.

Rac: abandonarea
Puterea inimii tale este ceea ce te face să evoluezi, dar în același timp ești de obicei prins în marea ta mare de emoții. Cancerul știe asta și, când este singur, se apropie de mareele emoționale.

Un adevărat Rac are emoții foarte puternice. Este ceea ce îi face speciali. Când sunt singuri – sau mai rău, abandonați, se confruntă cu aceste emoții bogate și se pun la îndoială. Aceste emoții îi sufocă și încearcă să scape asigurându-se că au companie. Teama de izolare este cu adevărat înfricoșătoare pentru ei, pentru că pur și simplu nu pot face față propriei puteri.

Antidot: ceea ce vezi ca inamic este de fapt cel mai bun prieten al tău. Aceste emoții îți alimentează pasiunile și cu canalizarea corectă poți evolua mai mult decât ți-ai imaginat vreodată. Îmbrățișează-te și încearcă să fii singur cel puțin 1 oră / zi. Faceți pace cu inima și învățați să vă dați drumul!

Leu: lipsit de importanță
Copiii Soarelui cred că orice este posibil pentru ei. Totuși, există o captură. Ei trebuie alimentați de admirație. Cele mai grave temeri ale lor este să aud că sunt inutile.

Mândria Leului este o parte esențială a lor. Nu mai fi atât de auto-judecător și face loc în inima ta pentru eșec, pentru că ghici ce? Face parte din viața tuturor! Îmbrățișează-ți adevăratul potențial. Încercarea și eroarea sunt întotdeauna un motiv pentru progres și înțelepciune.

Le place să fie mândri pentru acțiunile lor și de aceea sunt cu adevărat eroici și generoși. Imaginea lor – cel puțin modul în care o vizualizează – necesită o atenție constantă. Efortul de a îmbunătăți totul din jurul lor este o bătălie fără sfârșit. Teama de a nu reuși pe cei pe care îi iubesc le dă fiori.

Antidot: Succesul este un moment și nu durează pentru totdeauna dacă sunteți în acord numai cu problemele pământești. Ceea ce vedeți acum ca o problemă este doar un mesaj de schimbare. Nu încercați să impresionați pe nimeni și nici măcar nu încercați să vă impresionați. Energia voastră este unică și acesta este un motiv de sărbătoare. Lasă-ți cele mai grave temeri să dispară. Îmbrățișează-ți unicitatea.

Fecioara: a fi bolnav
Nu mor, au de fapt o viziune foarte sofisticată asupra marelui dincolo. Le este frică să nu se îmbolnăvească, să-și vadă cum corpul eșuează. Asta îi sperie cel mai mult.

De ce este asta? Pentru că adevărul este că Fecioara este de fapt o auto-judecată. Nu se pot ierta cu ușurință, dacă unul din obiceiurile lor le lasă la o anumită boală. Mai mult, se vor simți vinovați, dând vina pe mintea lor strălucită pentru că nu au văzut-o venind. Natura lor înțeleaptă necesită un nivel ridicat de energie pentru a continua.

Antidot: Fă pace cu corpul tău. Ești etern, corpul tău nu este. În cele din urmă, ceva nu va merge bine și tu vei muri – la fel ca noi. Cu toate acestea, vă puteți folosi mintea strălucită pentru a vă menține o stare sănătoasă atât în ​​minte, cât și în suflet. Nu mai fi judecător și începe să fii creativ!

Balanța: mediu dezechilibrat
În toată viața lor se străduiesc să obțină un echilibru între orice și oricine din jurul lor. Abia atunci, ei cred că pot fi cu adevărat fericiți. Cea mai mare teamă a lor este să urmărească acțiunile lor eșuate.

De ce au nevoie de acest echilibru în jurul lor? Pentru că, sincer, lor sunt cu adevărat dezechilibrați în interior și au nevoie de liniște în jurul lor pentru a face față sufletului lor. Emoțiile lor le sperie natura sensibilă. Sunt foarte stricți cu ei înșiși și acest lucru cauzează toate aceste probleme. Balanțele evită în mod constant să-și îmbrățișeze natura umană și încearcă întotdeauna să ajungă la perfecțiune. Ghici ce? Nu e usor…

Antidot: îmbrățișează-ți natura umană. Nu râde. Adică fiecare cuvânt. Sentimentele sexuale, intențiile agresive, fricile … toate defectele tale fac parte din natura ta. Este ceea ce te face om. Încercarea de a nu fi om este cea care provoacă toată această mizerie. Lasă-te să te simți oricât vrea!

Scorpion: trădare
Sunt cu adevărat nebuni de control – până la punctul în care nu mai pot controla mai departe. Atunci renunță și lasă lucrurile să se întâmple. Eliberarea este o lecție foarte dificilă pentru fiecare Scorpion.

Și tocmai de aceea trădarea îi sperie cel mai mult. Nu s-ar ierta niciodată dacă ar fi trădați de cineva în care au avut încredere pentru că 1. nu l-au văzut venind și 2. nu vor uita niciodată. Trădarea este o otravă care le curge în vene. Chiar dacă nu au nicio altă problemă, se vor gândi totuși la acest moment teribil, când mintea lor nu a reușit să vadă acest potențial. Acestea sunt cele mai grave temeri ale lor.

Antidot: Ok …Treci peste. Nu trăim într-o lume perfectă. Cu toții facem greșeli. Prin urmare, nu ar trebui să te aștepți ca oamenii să fie perfecti, nu? Bineînțeles că îți pot trăda încrederea. Acordați timp și poate lucrurile se vor lămuri. Poate nu așa crezi că s-a întâmplat.

Săgetător: pierderea libertății
Chiar și din copilărie, mintea lor funcționează mai repede decât celelalte. Imaginând alte lumi, creând teorii, explorând religii și credințe metafizice.

Respir aerul libertății și asta îi face să meargă mai departe. Uneori, însă, teoriile lor eșuează, religiile ar putea să-și trădeze puternicul cod moral și așa se simt în cuști. Atunci intervin problemele independenței. Din acest moment, ele se comportă ca niște copii care nu pot urma o ordine simplă.

Antidot: Toate teoriile pot eșua, dar nu se poate și merge așa. „Noi, oamenii, nu suntem impecabili, astfel teoriile noastre nu sunt nici impecabile”. Tot ce credem poate fi sau nu adevărat. Nu mai judecați voi băieți pentru că credeți. De fapt, ceea ce te face atât de unic. Adevărata ta sete de înțelepciune!

Capricorn: eșuarea
Sunt printre cei care urmăresc în mod constant din ce în ce mai sus, ajungând mereu la vârf. Prin urmare, cele mai grave temeri ale lor au legătură cu eșecul. Un Capricorn se simte întreg atunci când obiectivele sunt atinse.

Nu vă gândiți doar la carieră. Obiectivele se pot aplica și în viața personală. De exemplu, un scop de viață ar fi crearea unei familii iubitoare. Sentimentul că nu pot realiza ceea ce au în minte îi drenează. Deși vor încerca din nou și din nou până vor reuși, această teamă găsește întotdeauna o modalitate de a se târî înapoi și de a-i bântui. Acest lucru le poate lăsa golite și deprimate.

Antidot: Nimeni nu reușește

Vărsătorul: incapabil de exprimare de sine
De asta se tem cu adevărat Vărsătorul. A fi prins într-o situație în care nu își poate exprima adevăratul potențial. Fiind obligat să acționeze ca toți ceilalți. Aceasta este una dintre cele mai grave temeri ale lor.

Unicitatea lor este ceea ce le oferă energia pentru a merge mai departe și a încerca mai mult. Cea mai mare teamă a lor este să trăiască într-un cerc social în care sunt incapabili să se exprime. Chiar dacă ar putea să nu acționeze diferit, vor să respire tot timpul aerul libertății. Natura lor tânjește după diferențiere, deoarece aceasta este baza evoluției. Într-un mediu strict / fascist, pot înnebuni.

Antidot: A te simți liber este o stare de spirit. Poți să fii în cea mai proastă închisoare și să respiri încă aerul libertății, pentru că ghici ce? Nimeni nu îți poate controla mintea strălucitoare. Așadar, vă rugăm să păstrați calmul, deoarece aceasta este cea mai bună armă a voastră. Mintea ta! Și mintea ta are nevoie de liniște pentru a funcționa!

Pești: să te simți singur
A fi singur pentru majoritatea oamenilor nu este egal cu niciun om (sau chiar animale) în jur. Pentru Pești, totuși, acesta este un lucru complet diferit.

Peștii iubesc, de fapt, uneori să fie singuri, pentru că se bazează pe lumea lor magică a minții și emoțiilor lor. Dar ce se întâmplă atunci când cineva îi împiedică agresiv? Lumea lor se poate destrăma. A fi răniți de cei pe care îi iubesc îi fac să se simtă cu adevărat singuri. Prinși prin emoții negative, ei pot ține resentimentul pentru totdeauna.

Antidot: stabilirea păcii cu vulnerabilitatea comportamentului uman este primul pas. Cu toții merităm să facem (și să facem din nou) greșeli. Nu lăsați aceste defecte să vă izoleze. Face parte din a fi om. Prin urmare, când cineva te rănește, nu te învinovăți pe tine și fii pregătit să primești scuze.