Cele mai periculoase semne zodiacale din lume

S-a stabilit că semnele zodiacale și nelegiuirile merg mână în mână. Ce inseamna asta? Înseamnă că semnul zodiacal sub care se naște o persoană îl poate conecta direct la tipul de infracțiune pe care ar trebui să o comită. Practic, semnul în sine poate determina ce infracțiune va comite cel mai probabil o persoană. Rețineți că zodiacul este separat în patru categorii:

Aer – Vărsător, Gemeni și Balanță
Apă – Rac, Pești și Scorpion
Foc – Berbec, Leu și Săgetător
Pământ – Capricorn, Taur și Fecioară

Dintre cele trei semne de foc, Săgetătorul este văzut ca având mai mult din elementul criminal și este mai greu de arestat. Berbecii sunt de obicei înarmați pentru o cauză și Leii sunt extrem de periculoși.

Când vine vorba de cele trei semne aeriene, Balanțele tind să aibă mai mult din elementul criminal. Sunt în general înarmați și pot fi considerați periculoși. Gemenii sunt adesea legați de cazuri de înșelăciune, în timp ce Vărsătorul tinde să comită crime de răzbunare.

În categoria semnului pământului, Taurul este văzut ca semnul temperamental și riscant. Fecioarele sunt în mod obișnuit înarmate, în timp ce Capricornii sunt criminali versatili în mod obișnuit.

Pentru semnele de apă, Racul are cei mai mulți infractori (dintre toate semnele zodiacale) și poate fi extrem de violent. Atât Peștii, cât și Scorpionul au temperamente scăpate de control.

Cine este cel mai rău? Pe baza informațiilor de la Biroul Federal de Investigații (fbi.gov), Racul este cel mai arestat infractor, ceea ce arată că sunt unul dintre cele mai periculoase semne din cercul zodiacal.

După Rac, Taurul este cel care comite cele mai multe infracțiuni. Ambele semne nu au prea multe, dar sunt destul de temperamentale. Săgetătorul este listat ca numărul trei.

Restul de nouă din zodiac cad în următoarea ordine pentru arestări: Taurul Săgetător Berbec Capricornul Fecioara Balanță Pești Scorpionul Leu Vărsător zodia Gemeni

Defalcarea actelor penale

Racii sunt renumiți pentru că sunt ucigași ai pasiunii. Au tendința de a ucide de multe ori și de a lăsa un anumit tip de marcaje pe corpurile victimelor lor care să le distingă de ceilalți ucigași. Acești ucigași sunt în general văzuți ca instabili mintal.

Taurii sunt de obicei implicați în spălarea banilor, deoarece sunt adesea văzuți ca isteți și se pot bucura de crima lor fără interferența altora.

Oamenii din Săgetător sunt hoți, tâlhari și escroci. În general, nu își fac rău victimelor decât dacă obțin ceea ce au nevoie.

Berbecii tind să fie angajați pentru crimele lor.

Capricornii se implică în crimele organizate și sunt de obicei mai sadici decât semnul Scorpion.

Fecioarele sunt hackeri și spărgători.

Balanțele sunt în general oameni corupți, în timp ce Peștii se ocupă de infracțiuni legate de droguri.

Gemenii nu sunt cunoscuți pentru că iau lucrurile în serios, deoarece sunt văzuți în general ca hoți și escroci.

Leii tind să comită infracțiuni pentru recunoașterea pură a acestora; dar nu fac infracțiuni mărunte.

Scorpionii sunt considerați ucigași contractuali.

Vărsătorii sunt văzuți ca escroci și hackeri, care presupun în principal manipulare.