Cele mai prețioase daruri pe care le poți oferi cuiva sunt grija, sinceritatea si iubirea

V-ati gandit vreodata la aceste lucruri? V-ați gândit vreodata ca uneori nu trebuie să oferim cadouri scumpe cuiva ci că este suficient să îi dăm un telefon? Sau să îi face o vizită să vedem ce face…Din pacate tocmai aceste daruri de suflet ne este greu să le oferim.

Ce sentiment minunat este când cineva își face timp pentru tine să te sune, să îți trimită un mesaj, să te întrebe cum esti, să îți spună să ai grijă de tine…E minunat să vezi că pentru cineva contezi cu adevărat.

Apoi mai este sinceritatea…Ce poate fi mai frumos decat să stii că ai alături un om sincer si mai ales onest? În fața căruia nu trebuie să pretinzi că esti altcineva decât tu, cel adevărat. Si de aici vine si iubirea pentru că numai cine te stie asa cum esti te poate iubi fără nicio umbră de regret. Fără jumătăți de măsură.

Am întâlnit oameni care preferau să fie înconjurati de alti oameni falși pentru că îi lăudau sau le spuneam numai ce doreau să audă. Nimic mai rău!!!  A trăi în minciună este o alegere pe care nu trebuie să o faci niciodată chiar daca poate părea că e mai comod asa…