Cele mai puternice afirmații pozitive pentru fiecare semn zodiacal

Afirmațiile (declarații de putere super-încărcate, care sunt active și pozitive) sunt primul pas pentru a vă ajuta să vă recuperați puterea și să trăiți viața pe care o meritați.

Vă creați lumea, câte un gând pe rând. Asta înseamnă că puteți manifesta o viață nouă și îmbunătățită pur și simplu prin schimbarea gândirii obișnuite.

Fiecare semn astrologic are nevoi diferite, ceea ce înseamnă că fiecare afirmație va avea un mesaj unic de manifestare. Vei fi surprins și uimit de cât de mult te simți mai bine datorită manifestărilor pozitive din viața ta!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Aveți o mulțime de energie și idei bune, Berbec, dar uneori săriți înainte de a privi. De asemenea, aveți tendința de a fi deturnat de competiția cu ceilalți sau de a nu fi deschis la intrarea lor.

Afirmații Berbec: „Pe măsură ce îmi canalizez energia abundentă în moduri constructive și gândesc lucrurile cu atenție, eforturile mele de pionierat reușesc.” Sau „În timp ce colaborez cu răbdare și am compasiune pentru ceilalți, ne distrăm și realizăm lucruri grozave.”

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Bunăstarea materială este importantă pentru tine. Căutați securitate, uneori cu orice preț. Ca urmare, ai tendința de a cădea în modele previzibile și de a nu exprima pe deplin abilitățile tale.

Afirmarea Taurului: „Pe măsură ce îmi ofer talentele lumii, sunt răsplătit cu bogății la toate nivelurile.” Sau „Întrucât am încredere că sunt întotdeauna asigurat și îmi deschid inima pentru a primi, sunt binecuvântat cu timpul și bogăția necesare pentru a mă bucura de roadele muncii mele”.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Din moment ce ai întotdeauna mai multe fiare de călcat în foc, îți este greu să rămâi concentrat și senin. Mintea ta este atât de plină de gânduri încât de multe ori nu poți auzi vocea aceea mică și liniștită din interior.

Afirmații Gemeni: „În timp ce rămân concentrat pe un singur lucru la un moment dat și am răbdare să termin ceea ce încep, mă simt împuternicit și relaxat.” Sau „În timp ce mă sintonizez în locul liniștit din interior, chiar și în mijlocul unui vârtej de evenimente, sunt ghidat în mod expert”.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru că ești atât de sensibil, ai tendința să te retragi din lume într-un mediu sigur, protejat. Din păcate, a fi rănit atât de ușor vă poate împiedica să ajungeți la oameni și experiențe noi.

Afirmații despre cancer: „Pe măsură ce găsesc siguranță și protecție în mine, lumea mă îmbrățișează cu brațele deschise”. Sau „În timp ce eliberez trecutul și trăiesc doar în prezent, având încredere că toate nevoile mele sunt îndeplinite, mă extind cu ușurință în direcții incitante”.

Leo (23 iulie – 22 august)

Ești ca Soarele, Leu, aducând căldură când ești fericit și un fior când te retragi. Trebuie să găsești modalități de a-ți cultiva bucuria interioară și de a împărtăși strălucirea ta cu lumea – chiar și atunci când te simți nesigur sau de parcă alții nu te apreciază.

Afirmații ale Leului: „Pe măsură ce îmi transmit bucuria și dragostea către ceilalți, sunt încălzit și împlinit de propria mea strălucire.” Sau, „Pe măsură ce mă apreciez pe mine și mă ofer altruist altora, viața devine plăcută și satisfăcătoare”.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ești bun la îngrijirea detaliilor. Ești adesea enervat atunci când alții nu funcționează la aceeași eficiență maximă ca tine sau par dezorganizat și neglijent. Lecția ta este să înveți să tolerezi imperfecțiunea.

Afirmații Fecioară: „Pe măsură ce mă accept pe mine și pe ceilalți exact așa cum suntem noi, mă relaxez și mă bucur de viață.” Sau, „Pe măsură ce îmi păstrez idealurile înalte la vedere, găsesc fericirea făcând pași mici spre împlinirea lor și fiind în slujba lumii.”

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În căutarea seninătății, vă confruntați adesea cu cei care nu împărtășesc nevoia dvs. de coexistență pașnică, forțându-vă să luptați. În încercarea de a lua decizii, ezitați între punctele de vedere opuse, încercând să mulțumiți pe toată lumea. Uneori viața poate părea nedreaptă.

Afirmații Balanță: „Pe măsură ce văd dreptatea și frumusețea din jurul meu, în ciuda aparențelor, găsesc seninătatea”. Sau „În timp ce îmi îmbrățișez propriile științe, experimentez pacea cu tot ceea ce întâlnesc”.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai pasiuni puternice, ceea ce te face un cruciat eficient. Totuși, dorința ta de a-ți controla mediul – și alte persoane – poate, de asemenea, să-ți facă probleme sau să te cufunde în stări de spirit întunecate atunci când întâlnești rezistență.

Afirmații Scorpion: „Pe măsură ce îmi exercit puterea cu îndemânare pentru binele tuturor, atrag cele mai înalte și cele mai bune din altele.” Sau „În timp ce îmi folosesc intelectul pătrunzător pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, îmi transform viața și îi eliberez pe ceilalți”.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vrei să experimentezi tot ceea ce viața are de oferit, Sagittarius. Drept urmare, ajungi să arzi lumânarea la ambele capete sau să întârzii. Și opiniile voastre puternice sau convingerea că știți ce este mai bun pentru alții le pot opri uneori.

Afirmații Săgetător: „Pe măsură ce mă concentrez pe detaliile vieții și fac alegeri discriminante, rămân pe drumul cel bun și la timp.” Sau „În timp ce îi ascult pe ceilalți și le consider opiniile, împreună savurăm plăcerile vieții”.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Îți place să urci pe scara succesului în viață, așteptându-te ca munca ta să fie recompensată. Când nu este, sau când ești perceput ca fiind prea unic sau fără a lua în considerare sentimentele altora, este ușor să te descurajezi.

Afirmații Capricorn: „Pe măsură ce îmi încurajez pe mine și pe ceilalți într-un mod bun și constant, toată lumea câștigă.” Sau, „Pe măsură ce mulțumesc pentru tot ce am și îi ajut pe ceilalți să-și atingă obiectivele, averea mea crește.”

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești un individ cu adevărat distinctiv și îi inspiri pe ceilalți să se elibereze de restricții. Cu toate acestea, uneori ești perceput ca fiind imprevizibil sau temperamental, iar detașarea ta te poate face să pari departe.

Afirmații Vărsător: „Pe măsură ce îmi deschid inima pentru mine și pentru ceilalți, dragostea și prietenia mea sunt îmbrățișate cu recunoștință.” Sau „În timp ce urmăresc libertatea și justiția socială în moduri sincere, dobândesc un profund sentiment al scopului și al angajamentului”.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ești sensibil și ai idealuri ridicate, ceea ce poate face dificilă funcționarea într-o lume care se simte adesea atât de dură. Obiectivele tale pot părea imposibil de atins, ceea ce te tentează să scapi de realitate sau să te ascunzi, astfel încât să nu fii rănit și dezamăgit.

Afirmații Pești: „Pe măsură ce îmi stabilesc obiective practice și le ating, visele mele prind contur în moduri împlinitoare.” Sau, „Pe măsură ce mă ridic în fiecare zi și îmi îmbrățișez viața cu poftă, mă simt protejat și totul merge bine”.