Celulele tale ascultă: modul în care vorbirea cu corpul tău te ajută să te vindeci

Oamenii de știință încep să recunoască credința șamanilor, vindecătorilor și maestrului spiritual, că mintea este un instrument puternic de vindecare.

Mulți cercetători precum Bruce Lipton, Ph.D. au arătat că gândurile noastre, indiferent dacă sunt sau nu conștiente, pot avea un impact asupra corpului și ADN-ului nostru și că gândurile și credințele negative vor ajuta în procesul de distrugere a corpului. Vestea bună este că vorbirea de sine pozitivă și dragostea necondiționată față de noi înșine pot face minuni.

Fiecare gând contează

Cea mai mare greșeală pe care o facem cu toții este să nu fim atenți la gândurile din capul nostru, deoarece celulele ne ascultă vorbirea negativă de sine, 24/7. În lucrurile utile pe care le spui celulelor tale, Ian Brown subliniază că – „Celulele sunt acumulatori – de emoții, de gânduri și de experiențe anterioare – și nu se renunță la nimic decât dacă le spui să renunțe”.

Dar fiecare gând contează, ceea ce înseamnă că toate iubirile, încurajările pe care vi le oferiți și toate cuvintele și gândurile pozitive sunt absorbite de celulele voastre; deoarece cuvintele și frecvențele pot reprograma chiar și ADN-ul.

Este important să știm că nu suntem un creier, susținut de un corp fără consecințe, ci un sistem extrem de inteligent. Fiecare parte a noastră are propria conștiință; și înțelegerea acestui lucru ne va ajuta în vindecarea noastră de sine.