Ceva nu mai merge bine? Iată 12 semne că partenerul dvs. și-a pierdut interesul pentru tine si relatia voastră

A pierdut interesul pentru tine? Mai jos sunt 12 semne că ești într-o situație, și că relația nu merge nicăieri.

 1. Este prea ocupat pentru a vă oferi timp

Timpul, când este dat, nu poate fi luat înapoi. Partenerii își oferă întotdeauna un timp reciproc într-o relație, un mod de a-și arăta grija și dragostea unul față de celălalt. Dacă partenerul tău îți spune că este prea ocupat și nu poate pierde câteva ore să vină acasă și să ia masa cu tine – au pierdut deja interesul.

 1. Este indecis

Așa că continuă să joace jocul de-a șoarecele și pisica – tocmai când renunți, își aduc aminte de  relație; când îi spui că nu merge, el încep să se gândească să se reunească. Nu-i mai lăsați să profite atât de grav de voi și anunțați-i că relațiile nu sunt determinate de astfel de aspecte clișee precum venirea și plecarea atunci când cineva dorește.

Trebuie să ai și tu un cuvânt de spus. Dacă aceștia nu pot accepta acest fapt, atunci tu trebuie să pleci cu siguranță pentru că în mod clar, indiferent dacă pleci sau rămâi, nu îi preocupă.

 1. Se fac ei înșiși centrul atenției

În timp ce vă asigurați că nevoile și dorințele partenerului dvs. sunt îndeplinite în consecință, acesta nu vă lasă loc sau deloc spațiu pentru dvs. și tot ceea ce faceți este pentru ei în „lumea mea”. Acesta este un semn major că nu le pasă de tine și nici de relația lor.

 1. Dă vina pe tine

Chiar și atunci când nu este vina ta, partenerul tău te învinovățește pentru lucruri mărunte și lucruri mari din viața de zi cu zi. Nu le pasă îndeajuns de cursul sănătos pe care relația voastră îl poate și ar trebui să-l urmeze și, așadar, să vă învinovățească devine obișnuit pentru ei, deoarece a trage pe altcineva la răspundere pentru propriile acțiuni este mai ușor, nu-i așa?

Dacă le-ar păsa cu adevărat de tine sau de relația ta, ar lua vina și nu invers. Este doar unul dintre acele lucruri mici pe care le facem în numele iubirii și al prieteniei.

 1. Te tratează arogant

Nu este nimic interesant să îi tratezi pe ceilalți de sus, deci dacă partenerul tău acționează în așa fel încât să-și folosească rangul înalt, farmecul sau puterea etc. pentru a te doborî în vreun fel, este un semn sigur că nu le pasă suficient pentru a-ți proteja sentimente.

 1. A fi prea lipsit de respect

Lucrurile care sunt importante pentru tine și care au o valoare specială pentru tine ar trebui să fie respectate și îngrijite și de cei din jurul tău, cei care țin cu adevărat la tine. Ceea ce te face fericit l-ar face fericit.

Dar dacă partenerul tău manifestă lipsă de respect față de lucrurile care contează pentru tine – fie că este vorba de credințe religioase sau chiar de un mic pandantiv pe care ți l-a dăruit un prieten apropiat și care îți place mult – atunci nu trebuie să rămâi cu o astfel de persoană care nu poate tratează lucrurile pe care le prețuiești cu respect egal.

 1. Nu te sprijină

Nu este bine să fii cu cineva care nu te sprijină. Sprijinul pentru o relație este ceea ce este apa pentru plante; îl face pe celălalt să crească. Așadar, dacă vă arată lipsa de sprijin, poate fi moral, social, financiar sau personal, este un semn major că au încetat să aibă grijă de dvs. și de relația voastră la acel nivel.

 1. Te tratează ca pe un străin

Dacă sunteți de mult timp în relația dvs., și totuși încă nu v-ați întâlnit cu părinții sau nu ați aflat dacă au frați și alte asemenea probleme personale, luați-l ca semn că nu sunt atât de serioși în legătură cu relația. Ești cu ei, dar te fac să te simți ca un străin. Este un concept fals pe care îl urmăriți orbește și, prin urmare, trebuie să vă opriți și să vă stabiliți prioritățile.

 1. Te fac să te simți fără valoare

Toată lumea merită să i se spună măcar la un moment dat în relație că merge bine. Dacă partenerul tău te face să simți că faci ceva corect, dacă sunt în permanent în luptă cu tine și înțeleg greșit tot ceea ce spui … chiar crezi că ar acționa în așa fel dacă le-ar păsa de fapt de cum progresează relația ta sau ar trebui să progresăm? Nu tu greșești aici și poate ceea ce faci sau spui este perfect, de fapt.

 1. Scuzele nu înseamnă nimic

„Îmi pare rău” este doar un cuvânt, până când vine cineva și îi dă sens.

Grija și gândul trebuie puse într-o scuză și nu înseamnă nimic dacă nu este suficientă grijă.

 1. Încearcă să te schimbe

Nu mai ești tu când ești cu el. Dacă partenerul tău se preocupă de tine, nu ar încerca niciodată să te schimbe, de fapt ar face contrariul, astfel încât să te poți bucura de o relație sănătoasă. Dar un partener neglijent te face să te schimbi în atât de multe moduri, încât te simți epuizat.

12. Nu a făcut eforturi pentru a vă proteja

Nu trebuie să te salveze dintr-o clădire în flăcări sau să fie cavalerul tău în armură strălucitoare și să te salveze. Nu. Uneori, tot ce trebuie pentru a salva pe cineva este să-i reamintim cine este, să-l ajutăm să-și găsească din nou locul în viață și în lume atunci când se pierd, a le oferi un licăr de