Chiar și cei mai rezistenți oameni obosesc uneori să mai fie puternici

Până și oamenii puternici se pot simți epuizați și storși de energie…Obosesc din cauza că mereu cineva se bazează pe bunătatea lor, în timp ce ei nu au pe cine se pot baza. Nu sunt în stare să refuze pe nimeni, pentru că toți ceilalți au așteptări și nevoie de ei. Toată lumea are nevoie de ei bine dispuși și plini de energie.

Până și cei mai puternici oameni au nevoie de iubire și atașament. Nimeni nu iubește sentimentul singurătății, cum nu iubește nici să fie respins. Uneori oamenii puternici refuză să mai fie super eroi. Uneori ei sunt cei care trebuiesc ” salvați” sau își doresc pe cineva alături, un prieten sau partener adevărat. De cineva, care-l va ajuta să descopere frumusețea loialității și prietenii.

Pentru că până și cei mai puternici oameni pot fi îngenuncheați. Și de regulă, asta se întâmplă atunci când prea mult timp s-au ignorat pe ei înșiși, încercând se fie puternici pentru alții. Atunci când tot ce au construit este pe cale să se ruineze, fără nimeni alături care să ajute.

Până și cei mai puternici oameni au nevoie de odihnă, au nevoie de o pauză și să încredințeze cârma altcuiva. Trebuie să accepte schimbările și să ofere posibilitatea celor din jur să facă anumite lucruri pentru ei. Deoarece oamenii puternici nu au puteri supranaturale. Sunt și ei oameni și trebuie să simtă pe deplin acest lucru.

sursa, cu multumiri https://estiminunata.ro/pana-si-oamenii-puternici-obosesc-uneori-sa-mai-fie-puternici-si-au-nevoie-de-o-pauza/