Chiar și în cele mai dureroase și mai întunecate momente ale tale, Dumnezeu este acolo pentru tine

În fiecare zi, Dumnezeu are ceva să-ți spună. Chiar și atunci când pare să tacă, Dumnezeu tot spune ceva. Astăzi, Dumnezeu vrea să știi că, chiar și în cele mai dureroase și mai întunecate momente, El a fost acolo cu tine. Nimeni altcineva nu poate ști cât de mult ai plâns în acele momente, dar Dumnezeu știa ce ai simțit.

Când totul din jurul nostru pare să eșueze și când chiar ne eșuăm noi înșine, dragostea lui Dumnezeu nu eșuează. Dragostea Lui este suficientă pentru a ne vindeca stricăciunea. Marea sa putere poate vindeca orice ruptură pe care o avem în viața noastră. El face toate lucrurile noi și ne oferă vindecare eternă.

Așa cum El numește fiecare stea din cer după nume, El ne cunoaște și pe fiecare dintre noi, nu doar după numele noastre, ci El cunoaște adâncurile inimilor noastre.Amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți niciodată singuri; Dumnezeu este cu tine în fiecare secundă a vieții tale.

El nu uită niciodată. Dumnezeu nu uită niciodată nimic sau pe nimeni.
El vrea ca noi să venim la El și să-I spunem totul despre dorințele și grijile inimii noastre, dar apoi vrea să avem încredere; credeți pe deplin și credeți că El va face ceea ce este mai bine pentru noi.
Există anotimpuri înfricoșătoare ale vieții care ne fac să credem că Dumnezeu a uitat de noi. Pierderea unei persoane dragi, boala fatală sau accidentul și depresia sunt câteva motive…

El vrea să avem încredere deplină în El și să realizăm că El veghează.
El nu va uita niciodată să ne ocrotească. Niciodată nu a încetat asta…