Cine este Diana Șoșoacă, noul senator AUR, femeia care l-a hărțuit pe ministrul Tătaru la Iași

După rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie, vom vedea fețe noi în politica românească. De departe, una dintre figurile interesante care se află pe listele senatorilor AUR de la Iași este avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este marea surpriză a acestor alegeri, conform rezultatelor parțiale oficiale, reușind să stângă peste 9 procente, la nivel național.

Printre figurile care ies în evidență din rândurile acestei formațiuni politice se află o avocată, ajunsă celebră pentru scandalurile la care a participat. Printre acestea, hărțuirea ministrului Sănătății, certuri cu jandarmii la moaștele Sfintei Parascheva sau scandaluri cu poliția pentru nepurtarea măștii de protecție.

Cine este Diana Iovanovici-Șoșoacă, ajunsă Senator pe listele AUR la Iași. Femeia care l-a hărțuit pe ministrul Sănătății

Avocata Diana Iovanovici – Șoșoacă a ieșit în evidență în timpul acestei pandemii ca o aprigă contestatară a măsurilor restrictive și de protecție. Femeia  s-a făcut cunoscută pentru certuri cu oamenii legii. Este una dintre susținătorii „manifestarilor credințelor religioase”, fără a respecta distanțarea și, de asemenea, nu a fost văzută vreodată purtând mască.

Unul dintre spectacolele celebre este cel făcut la Spitalul Mobil Leșcani, unde l-a hărțuit pe ministrul Sănătății.„De ce internati oameni asimptomatici? Cati oameni sunt internati in acest spital, domnule Tataru? Suntem parte din poporul roman si asteptam sa ne raspunda! Mor oamenii cu zile in spitale! Domnule Tataru, iti e frica sa vorbesti cu poporul roman? Rusine, domnule Tataru, ca esti platit din bani publici!

De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fara costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorat copiii din Romania, nenorocitilor, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorat un popor intreg!”