Cine este Flavia Groșan, medicul care susține că a vindecat 1000 de persoane infectate cu COVID

Dr. Flavia Groșan, proprietara unui cabinet privat a declarat că a readus la viață 1000 de persoane cu coronavirus. Colegiul Medicilor Bihor vrea să-i retragă dreptul la practică pentru minciună.

Cine minte?

Unde este adevărul? Doctorița Flavia Groșan din Oradea, care are un cabinet privat spune că prin mâna ei au trecut 1000 de bolnavi de COVID. Pe toți i-a vindecat, afirmă ea, folosind un simplu antibiotic.

Doctorița susține că bolnavii s-au făcut bine “fără nicio zi de spitalizare”. Mai mult, aceasta a tratat infecţia ca pe o “pneumonie atipică”. În plus, femeia i-a acuzat pe cei din spitale că “fac greşeli uriaşe şi protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii”.
Eu mă duc pe medicina clasică care include și Claritromicina

“Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu întubat, pe mască. Şi nu a ajuns. Eu mă duc pe medicaţia mea clasică, ieftină, care include şi Claritromicina. Un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. (…) Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii. Acolo am învăţat despre tropismul viral al Claritromicinei. Acolo am învăţat rolul antiinflamator al Claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale şi atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia şi m-am dus ca şi tratament etiologic pe Claritromicină. Sigur că pe lângă acest antibiotic mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face faţă. Este o schemă de tratament care îmi aparţine”, a declarat dr. Flavia Groşan în articolul citat.

Pacienții mor pentru că li se administrează oxigen terapeutic

Mai mult, doctorița Groşan a spus că bolnavii mor în spitale pentru că li se administrează oxigen terapeutic. Iar acest lucru provoacă edeme cerebrale. “Eu mă duc pe medicaţie ca să controlez saturaţia din oxigen. Oxigen foarte puţin şi apoi la plimbare. (…) Eu nu dau Heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară. Pentru că pacienţii intră pe picioarele lor şi se degradează extraordinar de repede. În 3-4 zile sunt la ATI. (…) Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturaţie.

“Norocul a fost cu câteva asistente pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra şi să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon şi întrebau de ce nu au diaree şi se simt bine pacienţii. Aceste asistente au salvat viaţa bolnavilor”, a spus dr. Flavia Groşan.
Va fi cercetată de Comisia de Etică

Când au aflat ce spune medicul, cei de la Colegiul Medicilor Bihor, au declarat că va fi cercetată de Comisia de Etică. “Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical. Prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor. Dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale. Am invitat-o la Comisia de Etică, să îşi justifice afirmaţiile.

Am sunat-o azi şi părea chiar bucuroasă”, a spus dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor. La rândul său, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor a dat o declarație usturătoare. “Da, este o aberaţie să spui că oxigenul vatămă creierul, că produce edeme cerebrale. Știind că pacienţilor care beneficiază de terapie cu oxigen nu li se administrează oxigen în stare pură”, a spus acesta. Pentru tot ce a făcut, Flaviei Groşan i se poate ridica dreptul de liberă practică. Cine minte în toată această poveste?