Cine este îngerul tău păzitor? Conectează-te la al tău folosind aceste 4 practici spirituale

Îngerii păzitori sunt ghizi spirituali care vă pot ajuta să vă navigați prin aventurile de pe Pământ. Gândiți-vă la ei ca la antrenori divini de viață: Odată ce ați început să vă cunoașteți îngerii păzitori, va deveni mult mai ușor să le simțiți prezența și să recunoașteți când vă vor îndruma.
Și cel mai bun mod de a-ți cunoaște îngerii păzitori este prin simpla interacțiune cu ei. Iată patru sfaturi pentru a începe:
1. Aflați numele lor.
Mergeți într-o cameră liniștită și închideți ușa pentru a bloca energia altor persoane. Stai liniștit, închide ochii, calmează-ți mintea și cere-ți sinelui superior numele unuia dintre îngerii tăi păzitori. Numele va fi apoi plasat în capul tău.
Dacă nu vine niciun nume, s-ar putea ca îngerii tăi păzitori să te invite să îi numiți singur. Alege nume care te fac să te simți prețuit și protejat de fiecare dată când te gândești la ele. Veți ști că ați venit cu unul bun dacă vă gândiți la el sau îl spuneți cu voce tare vă face să vă simțiți cald și liniștiți, vă dă fiori sau vă aduce un zâmbet pe buze.
Notează numele îngerilor tăi păzitori și numește-i pe nume atunci când le ceri mângâiere sau îndrumare.
Folosirea numelor îngerilor noștri păzitori ar trebui să ne ajute să rămânem mai conectați la ei și să ne facă să pară mai reale.
2. Cere-le să-ți trimită un semn.
Îngerii adoră să vă trimită semne care vă pot îmbunătăți viața, precum și simple mementouri ale prezenței lor iubitoare. Poți să le ceri îngerilor păzitori să-ți trimită un semn fie scriind această cerere în jurnal, printr-o rugăciune mai formală, fie meditând scurt asupra ideii.
Apoi, pentru săptămâna următoare, ține-ți ochii – ochii fizici și al treilea ochi metafizic – dezlipiți pentru un semn de la îngerii tăi păzitori.
Aceasta ar putea veni sub forma unui vis profetic, a unei oportunități romantice sau de afaceri neașteptate, a unei noi relații sau a unei perspective reîmprospătate asupra unei situații recurente.

3. Dedică-le un cântec.
Muzica nu este ceva fizic pe care să-l ținți în cuie și să-l atingi – ea călătorește în eter, pătrunzându-ți simțurile și chemându-ți sufletul. Poate provoca răspunsuri emoționale puternice la oameni, iar îngerii o vor folosi adesea pentru a ajunge la tine.
Uneori mesajul trăiește în asocierea ta cu melodia sau artistul, iar alteori mesajul este în versuri.
Când dedici un cântec îngerilor tăi păzitori, acest cântec devine cartea lor de vizită. Se va reda la radio ori de câte ori îngerii tăi vor să-ți amintească de prezența lor constantă. Ar trebui să alegi o melodie care să te facă să te simți mângâiat, în siguranță și iubit.
4. Scrie-le o scrisoare.
Începeți scrisoarea cu „Dragi îngeri păzitori”, apoi scrieți despre ceva care îți cântărește foarte mult inima: o situație pe care nu ești sigur cum să o faci, o decizie importantă pe care trebuie să o iei sau o relație care te deranjează. Scoateți-vă emoțiile pe pagină.
Îngerii tăi păzitori știu totul despre tine, așa că sunt deja conștienți de această situație, dar împărtășind-o cu ei în jurnalul tău, îți folosești liberul arbitru pentru a le cere ajutor.
Continuați și încheiați spunând: „Îngeri păzitori, vă rog să mă ajutați cu asta în orice fel puteți.” Apoi urmăriți îndrumarea lor.
Ar putea veni ca gânduri perspicace despre cum să gestionăm problema; îndrumări intuitive, cum ar fi sentimente, cunoștințe puternice, viziuni sau vocea unui înger în mintea ta; sau noi oportunități și oameni care intră brusc în viața ta și care au fost trimiși de îngerii tăi.