Cine iubește și iartă nu mai are timp să urască și să judece

Trăiește-ți viața frumos, iartă, iubește fără regrete și cu adevărat…

Nu căuta să-ți spună cineva cum să trăiești mai bine. Nu vor fi decât false tentative de a-ți inspira imaginea unei alte vieți și a-ți impune alte scopuri.

Nu căuta să iubești după lecțiile cuiva. Acestea vor fi trăite de alții, prin urmare nu ți se vor potrivi. Nu lăsa timpul să decidă în locul tău. Uneori o poate face nu în cel mai bun mod și atunci poți să regreți.
Asumă-ți deciziile, viața și dragostea pe care o trăiești. Asumă-ți lecțiile și eșecurile. Asumă-ți fericirea. Fii tu.

Trăiește mai frumos decât ai făcut-o ieri și mai adevărat decât ai face-o mâine. Pentru că doar azi poți să influențezi ceva. Doar azi poți să mai dai o șansă unei relații, unui om de alături, ție. Doar azi poți să fii pe poziții și să răspunzi corect unor provocări.

Nu ceda timpului posibilitatea de a ierta sau de a iubi. Pentru că doar iertarea și iubirea sinceră pot să-ți aducă liniște în viață.

Doar iertând la timp poți să aduci înapoi un om pentru care ai da totul. Doar iubind cu adevărat poți să nu ții cont de trecerea anilor. Vei iubi și vei oferi fericire. Vei iubi și vei motiva cu dragoste un om drag. Vei iubi și vei lăsa în urmă trecutul cu toate durerile lui.

Vei iubi și vei împărți iubirea cu celălalt. Iubește și fii fericită. Iubește și fii fericit.