Cine nu vede ce e în sufletul tău, nu are ce căuta în viaţa ta

Nu da putere celor din jur. Indiferent de care sunt valorile tale, credinţele tale, comportamentele tale, trăieşte-ţi viaţa după principiile dorite de tine, nu pentru aprobarea celor din jur.

La sfârşitul zilei, fiecare individ se întoarce la propria viaţă  iar tu, după toate eforturile tale eşti oricum dat uitării. Fiecare crede că problemele lui sunt cele mai mari aşa că nu te mai chinui să fii cumva pentru alţii. Fii tu, câştigi mai mult timp şi energie pentru tine.

Nu îi poţi controla pe alţi oameni, ci poţi controla doar propriile stări interioare. Îţi poţi alege atitudinea şi poţi să fii fericit în mijlocul mizeriei şi a nefericirii, la fel cum poţi să fii depresiv şi neîmplinit, în mijlocul abundenţei.

Cheia pentru stările noastre interioare, pentru împlinirea şi sensul în viaţa noastră, pentru iubirea şi bucuria după care tânjim toţi atât de mult, nu este în alţi oameni, nici în comportamentele lor, nici în stările lor emoţionale, nici în întâmplările aleatorii ale vieţii.

Cheia este în interiorul tău, în stabilitatea pe care o ai în interior. În acest fel nimic din exterior nu te mai poate destabiliza. Ai încredere în tine. Poţi mai mult decât crezi!

Nu-ţi irosi timpul încercând să fii perfect pentru persoanele care tot timpul găsesc ceva pentru care să te critice. Şi dacă Pământul s-ar învârti invers ele oricum ar fi în stare să vadă doar acele lucruri care le-ar da posibilitatea să te acuze. Nu o lua personal şi nu le lăsa să te rănească sau descurajeze prin atitudinea lor. Cine face aşa ceva nu spune nimic despre tine în mod real, ci doar îşi arată golul pe care îl poartă în interior.

Fă ce este corect si nu uita…cine nu vede in sufletul rau, nu are ce cauta in viata ta!