Cine rănește, nu merită iertare. Cine profită, nu merită bunătate. Cine trădează, nu merită milă

Daca vrei respect, invata sa respecti.

Mulți dintre noi ne simțim trădați la un moment dat în viața noastră. Se poate întâmpla în atât de multe moduri, cu oameni diferiți. Dar de oriunde ar proveni, indiferent de forma pe care o ia, aceasta provoacă un anumit grad de suferință.

Indiferent de tipul de relație, fie că este romantică, prietenoasă sau între părinte și copil, un ingredient esențial este încrederea. Încrederea definește fiecare interacțiune într-o relație, construiește intimitate și întărește legăturile. Fără încredere, nicio relație nu poate prospera.
Din păcate, oamenii nu prețuiesc întotdeauna încrederea așa cum ar trebui. Deoarece este dat de multe ori în mod obisnuit la început, este, de asemenea, ușor de luat ca atare. Atunci când încrederea a fost afectată, aceasta poate afecta o relație și poate fi foarte greu, dacă nu imposibil, să o câștigi înapoi.

Trădarea este probabil cea mai devastatoare pierdere pe care o poate suferi o persoană. Pentru a fi trădat, persoana trebuie să experimenteze mai întâi încrederea în trădător. Este destul de imposibil să fii trădat dacă nu ai avut încredere în individ în primul rând. Prin urmare, definiția trădării implică fapta cuiva care îți încalcă încrederea în ei. Trădarea este atunci când cineva în care ai încredere te minte, te înșeală, te abuzează sau te doare.