Cine se pune în genunchi în fața lui Dumnezeu, rămâne în picioare, în fața tuturor problemelor

De multe ori vin probleme și în viața noastră. Unde căutăm rezolvarea acestor probleme? De multe ori căutăm oriunde, dar nu acolo unde trebuie. CREDINȚA – aceasta este unica soluție.

Speranța este unul dintre lucrurile majore care păstrează oamenii mergând în viață. Sper că mâine va fi mai bun, sper că veți mai fi încă în viață pentru a doua zi, etc. Deși nu putem vedea asta, totuși sentimentul de speranță este atât de puternic încât influențează modul în care răspundeți la viață.

Într-o lume plină de calamități, Dumnezeu este singura noastră sursă sigură de speranță, speranța unui mâine mai bun, speranța vieții veșnice, speranța recuperării din acea boală etc. Dumnezeu este sursa noastră de speranță.

Dumnezeu este cel care vede totul. Ochiul Domnului este deschis şi priveşte. El vede tot ce se întâmplă. Nouă ne scapă detaliile, Lui nu-i scapă cele mai mici detalii. Ochii lui Dumnezeu cutreieră permanent tot pământul şi vede orice problemă şi orice situaţie cu care se confruntă fii oamenilor.

El are ochii deschişi asupra fiilor oamenilor. Asta înseamnă că Domnul vede suferinţa, vede necazul, vede bucuria, vede frământările fiecăruia.Dumnezeu vede totul în trecutul, prezentul şi viitorul tău.