Citiți acest lucru când totul pare fără speranță și doriți să renunțați

Uneori, viața este incredibil de greu de suportat. Dar trebuie să continuăm. Trebuie să continuăm și să deschidem noi drumuri. Oricât de rele ar fi lucrurile, trebuie să stăm acolo. Viața este doar o serie de urcușuri și coborâșuri.

Când ne ridicăm, nu apreciem așa cum ar trebui. Când suntem jos, simtim că lumea se sfârșește și viața noastră s-a sfârșit. Nu putem face nimic pentru a o opri.

Nu putem opri venirea vremurilor proaste.Nu putem controla ce ni se întâmplă în viață. Tot ce avem asupra controlului este reacția noastră la lucrurile care ni se întâmplă. Atitudinea și mentalitatea pe care le aducem situațiilor cu care ne confruntăm în viață determină cât de mult suferim.

Dacă putem accepta că se întâmplă lucruri rele și nu mai încercăm să ne ascundem sau să fugim de ele, putem face față oricărui lucru. Când cele mai întunecate, cele mai hidoase situații se desfășoară în viața noastră, trebuie să le putem privi în față și să mergem mai departe.

Tot ceea ce ni se întâmplă în viață, bun sau rău, este o oportunitate de a învăța, de a crește și de a te dezvolta. Dacă putem lua lecțiile de care aveam nevoie pentru a învăța din cele mai întunecate momente, ne vom bucura de momentele mai bune când vor veni.

Trebuie să fim buni și plini de compasiune în viață, atât pentru noi, cât și pentru ceilalți. La sfârșitul zilei, toată lumea duce o bătălie internă despre care nu știm nimic. 

Intotdeauna exista speranta. Lucrurile se pot îmbunătăți întotdeauna. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să te iubești și să te ierți pentru orice acțiune greșită pe care simți că ai făcut-o. Putem face tot ce putem cu informațiile pe care le avem la îndemână. Ești doar un organism care face ceea ce îi vine în mod natural – supraviețuind.