Clasamentul celor mai mari mincinoși ai zodiacului

Scopul final al acestui articol va fi crearea unui fel de „grilă” de evaluare pentru noi înșine, pentru a vedea cine poate fi mai predispus să „mintă” pe baza zodiei sale.

CE SEMN ZODIACAL MINTE CEL MAI MULT?

1.) Berbec 1 din 5

Este considerat unul dintre semnele mai puțin predispuse la minciună. Motivul? Este un semn direct care, în general, nu se teme de confruntare. Poate minți dacă minciuna este folosită pentru a apăra sau proteja pe cineva, dar ei tind să-și amintească greu și în graba lor de a vorbi este probabil să fie descoperiti.

2.) Taur 2 din 5

Acest semn nu are o tendință specială de a minți. Nu vor să-și complice viața, nu le plac planurile complexe elaborate și au un gust pragmatic pentru lucruri. Nu le este frică să lupte dacă trebuie, și o fac cu răbdare și dăruire, fără a simți, prin urmare, vreo nevoie specială de a găsi scurtături rapide mincinoase.

3.) Gemeni 3.5 din 5

Gemenii sunt persoanele din zonele gri, pentru că știe că timpul schimbă totul și atunci deviza sa în acest domeniu ar putea fi „Și dacă spun o minciună…mai devreme sau mai târziu adevărul va iesi la iveala”. Asadar mai bine, nu! Cu toate acestea cineva din zodia gemeni se va clasa printre cele mai predispuse zodii la minciună.

4.) Rac 3.5 din 5

Realitatea Racului poate fi foarte diferită de modul în care îl văd alții. Dacă s-ar putea spune ceva, Racul este mai predispus la manipulare: să se liniștească și să se simtă în siguranță încercând să aibă control asupra comportamentului celorlalți și să obțină acest control îi manipulează, uneori prin minciună.

5.) Leu 2,5 din 5.

Leul nu este un semn mincinos dar tinde să „înfrumusețeze” sau „să exagereze” realitatea.  Leul își exagereaza munca, realizările, provocările cu care s-a confruntat, comentariile făcute de alții despre ele. Dar nu este un mincinos profesionist, deoarece la fel ca toate semnele de foc este prea impulsiv pentru a planifica planuri elaborate de manipulare.

6.) Fecioara 1 din 5

Acesta este unul dintre semnele mai puțin susceptibile de a minți. Fecioara urmărește un obiectiv de „ordine cosmică” care nu este compatibil cu minciuna. Când minte, o face cu dificultate, mergând împotriva curentului, dintr-un motiv anume.

7.) Balanță 3 din 5

Nu aș putea defini o Balanță mincinoasă, mai degrabă nehotărâtă sau cu frică să dea viață conflictelor interumane. Dacă ar trebui să mintă, ar face-o din două motive principale: să nu nemulțumească pe cineva sau să întârzie cât mai mult posibil o poziție clară cu privire la ceva ce nu pot decide. Este rar ca o Balanță să mintă pentru a obține ceva pentru ei în detrimentul celorlalți.

8.) Scorpion 5 din 5

A spune totul clar și transparent este pentru scorpioni o sarcină foarte dificilă. Fie că este vorba de o formă de autoprotecție, de dorința de a influența pe alții sau de nevoia de a controla un mediu, ei încearcă să „schimbe realitatea” către o versiune mai favorabilă a acestora.

Pe scurt, putem spune că Scorpionul poate fi un semn minunat și profund și cu adevărat sincer în sentimentele sale, precum și brutal direct uneori, dar cu siguranță nu se simte deosebit de incomod în minciună și mai ales în omiterea adevărului.

9.) Săgetător 2 din 5

Nu este un semn deosebit de mincinos, deoarece, la fel ca toate semnele de foc, sunt prea directe pentru a ticlui comploturi și pentru a cheltui energie în programe manipulative. Sagetatorul minte, este probabil să uite detaliile poveștilor pe care le inventează și ajung să se dea de gol. Cu toate acestea, în general, acestea tind să fie un semn pozitiv și impulsiv pentru că nu le plac în mod deosebit minciunile.

10.) Capricorn 1.5 din 5

Uneori Capricornul poate minți pentru că simte nevoia să-și păstreze sau să-și îmbunătățească imaginea publică, dar în ADN-ul acestui semn minciuna nu este prezentă. Capricornul nu este cu siguranță diplomatic și, dacă au comentarii sau critici, ar prefera să fie direct. Pe scurt: Capricornul este practic corect în relații și explicit în comunicarea gândurilor lor.

11.) Vărsător 3 din 5

Finalul justifică mijloacele: acesta ar putea fi motivul pentru care un Vărsător poate folosi minciuna. Dacă crede cu tărie în „corectitudinea” ideii sale, este gata să mintă pentru a o prezenta. Vărsătorul nu este un semn manipulator, dar are o anumită „ușurință” în a apleca realitatea viziunii sale nu atât de străine. Vărsătorul nu crede că minciuna este păcat.

12.) Pești 3,5 din 5

Lumea Peștilor trebuie înțeleasă: nu mint pur și simplu, dar le este deosebit de greu să definească care este adevărul. Viziunea lor despre lume este plină de imaginație și deseori linia dintre dorință și realitate pentru ei nu este atât de definită: le place să creadă ceea ce vor. Mai mult decât spre înșelăciune Peștii tind spre auto-înșelăciune sau sunt probabil minciuni pentru că își spun o realitate proprie.