Contactarea îngerului păzitor: 5 tipuri de mesaje vizuale prin care aceștia comunică cu voi

Îngerul tău păzitor vă poate trimite în timpul rugăciunii sau meditației
Deși îngerii păzitori sunt în permanență în apropiere, de obicei sunt invizibili, deoarece sunt spirite fără corp fizic.
Când vă contactați îngerul păzitor prin rugăciune sau meditație, de obicei nu vă veți vedea îngerul cu ochii fizici, dar uneori îngerul dvs. se poate manifesta fizic în fața dvs. sau vă poate trimite semnele vizuale ale prezenței sale cu dvs.
Iată câteva moduri prin care s-ar putea să vă vedeți îngerul păzitor (sau indicii despre prezența îngerului dvs.) în timp ce vă rugați sau meditați:

1- LUMINĂ
Cel mai adesea, îngerul tău păzitor va apărea vizibil sub formă de lumină, deoarece îngerii conțin energie care funcționează în interiorul razelor de lumină. Vederea fulgerelor, a dungilor sau a globurilor strălucitoare de lumină în timp ce vă rugați sau meditați poate indica prezența îngerului dvs. la voi.
Îngerii păzitori apar de obicei ca lumină albă, deci albul este culoarea pe care o veți vedea cel mai des atunci când comunicați cu îngerul păzitor.
Cu toate acestea, poate apărea o altă culoare a luminii. Acest lucru se poate datora îngerului tău păzitor care ți-a trimis un mesaj folosind o culoare care simbolizează ceva despre care ai comunicat.

Iată ce reprezintă diferitele raze de lumină de culoare:
Albastru: putere, protecție, credință, curaj și putere
Alb: puritatea și armonia care provin din sfințenie
Verde: vindecare și prosperitate
Galben: iluminarea pe care înțelepciunea lui Dumnezeu o aduce în sufletele oamenilor
Roz: dragoste și pace
Roșu: serviciu înțelept
Violet: milă și transformare

2- UMBRE
Uneori puteți vedea o umbră a îngerului tău păzitor în timp ce te rogi sau meditezi. Umbrele apar de obicei ca conturul unei figuri din apropiere.

3- IMAGINI DE VIZIUNE SIMBOLICĂ
Îngerul tău păzitor poate să-ți trimită un mesaj despre ceea ce ai discutat, provocând o imagine a unui lucru care simbolizează un anumit sens pentru a te arăta într-o viziune.

De exemplu, dacă te-ai rugat sau ai meditat despre unul dintre copiii tăi, îngerul tău păzitor îți poate trimite o viziune a copilului respectiv pentru a te încuraja.

Acordați o atenție deosebită oricăror imagini simbolice pe care vi le poate arăta îngerul păzitor și rugați-vă îngerul să clarifice semnificațiile acestor imagini, astfel încât să puteți fi siguri că ați înțeles corect mesajele pe care trebuie să le transmită.

Rețineți că anumite numere, culori și forme pe care le vedeți pot avea semnificații simbolice.

4- IMAGINI DE VIS
Dacă ați petrecut timp în rugăciune sau meditație cu îngerul păzitor înainte de a adormi, îngerul păzitor poate continua să comunice cu dvs. în timp ce dormiți. Îngerul tău poate să-ți arate imagini simbolice care reprezintă ceva (la fel ca cele pe care le poți vedea în viziuni în timp ce ești treaz) sau îngerul tău păzitor poate apărea de fapt în visele tale.
De obicei, când îngerul tău apare în visele tale, îl vei recunoaște, chiar dacă nu ți-ai văzut niciodată îngerul.
Îngerul tău poate apărea în visele tale fie sub formă umană (cum ar fi o persoană care este un profesor înțelept), fie sub formă cerească (cu o înfățișare glorioasă care arată îngerească).

5- MANIFESTĂRI FIZICE
Uneori, ori de câte ori îngerul tău păzitor încearcă să comunice ceva deosebit de important pentru tine, îngerul tău poate să fie pe deplin
S-ar putea să fii surprins că îngerul tău păzitor arată diferit de modul în care ți l-ai imaginat.
Renunțați la orice așteptări aveți cu privire la mărimea, caracteristicile și îmbrăcămintea îngerului dvs., astfel încât aceste detalii să nu vă distragă atenția.
Apoi, vă puteți concentra asupra bucurării binecuvântării unei vizite a îngerului tău și a concentrării asupra mesajului pe care îngerul tău dorește să ți-l comunice.