Copacii ne ajută să ne vindecăm! Acesta este modul în care le puteți folosi energia

Copacii sunt adânc înrădăcinați pe Pământ, iar rădăcinile lor sunt mai adânci și se ridică spre cer. Copacii absorb apoi energia Pământului și Forța Universală a Cerului.

Copacii și toate celelalte plante posedă capacitatea de a absorbi lumina din energii și de a o transforma în hrană; De fapt, o mare parte din nevoile lor nutriționale depind de lumină, în timp ce apa și sărurile minerale reprezintă doar 30%.

Copacii pot trăi mult. Copacii ca vindecătorii și prietenii

Copacii sunt cele mai mari și mai avansate plante din Pământ. Meditează în mod constant, iar energia subtilă este limbajul lor natural. Când capacitatea ta de a înțelege acest limbaj crește, poți începe să ai relații cu ei.

Ele vă pot ajuta să vă deschideți canalele de energie și să cultivați calmul, prezența și vitalitatea. În schimb, îi puteți ajuta să elimine blocurile și părțile devitalizate. Este o relație reciprocă benefică care merită cultivată.

Alegeți un copac cu care să lucrați
De-a lungul istoriei, oamenii au folosit toate părțile copacului pentru a produce medicamente pentru vindecare. În acest scop, cei mai buni copaci sunt cei mari, în special pinii.

Radiază, hrănesc sângele, întăresc sistemul nervos și ajută la asigurarea longevității. În același timp, ei hrănesc sufletul și spiritul.

Pinii sunt „copaci nemuritori”, iar poezia și picturile antice chinezești sunt pline de admirație pentru ei.

Deși pinii sunt adesea cea mai bună alegere, pot fi folosite multe alte tipuri de copaci sau plante. Cele mai mari conțin maximum de energie, iar cele mai bune sunt cele care stau lângă râuri.

Unele dintre ele sunt mai calde sau mai calde decât altele, altele mai reci sau mai reci și numai practica vă permite să distingeți diferitele proprietăți ale diferitelor specii.

1. Chiparii și cedrii scad temperatura și alimentează energia Yin.

2. Salciile ajută la combaterea vânturilor uscate pentru a elimina excesul de umiditate din corp, a reduce tensiunea arterială și a întări tractul urinar și vezica urinară.

3. Ulmii calmează mintea și întăresc stomacul.

4. Arțarii combate vânturile uscate și ajută la reducerea durerii

5. Roșcovii ajută la eliminarea căldurii interne și la echilibrarea afecțiunilor inimii

6. Pomii de banian (smochine bengaleze) îți purifică inima și ajută la eliminarea umezelii corporale.

7. Scortisoara poate indeparta frigul din inima si stomac

8. Brazii ajută la absorbția vânătăilor pentru a reduce transpirația și pentru a vindeca mai întâi fracturile osoase.

9. Păducii ajută digestia, întăresc intestinul și combate tensiunea arterială scăzută.

10. Mesteacanii scad temperatura corpului, elimina umezeala corporala si ajuta la detoxifierea organismului.

11. Prunele se hrănesc, splina, stomacul, pancreasul și calmează mintea.

12. Smochinele elimină excesul de căldură corporală prin creșterea salivației, hrănesc splina și ajută la vindecarea diareei.

Nu este nevoie să intri într-o pădure pentru a găsi copacul potrivit cu care să lucrezi.

Copacii obișnuiți să aibă oameni în jur, includ energia noastră și sunt de fapt mai accesibile și mai disponibili decât cei din cele mai sălbatice zone.

Parcurile urbane și curțile suburbane sunt pline de copaci puternici și accesibili, cărora le-ar plăcea să aibă legături mai strânse cu oamenii care își domină mediul.

Există anumite dimensiuni care fac copacii mai accesibile oamenilor. Când un copac este prea mic, nu are suficientă energie pentru a acționa în special asupra ta.

Când este prea mare apare problema opusă, așa că trebuie să insistați pentru a-i face interesați de voi. Ca sursă de energie vindecătoare, este, prin urmare, cel mai bine să alegeți un copac mare și robust, de dimensiuni medii, pentru o interacțiune plăcută de dimensiuni mici.